Blog: Loslaten, Overgeven én Vertrouwen….

Wanneer je iets wilt bereiken, dan kan het zijn dat je vaak in de ‘’controle’’ schiet. Je kent dat wel. Je WILT iets. Iets hebben. Bereiken of doen… Kortom: je zet een doel en wilt dat hoe dan ook bereiken… Echter ik zal je zeggen: zo werkt het NIET!

Lees meer »

Blog: wél of NIET uitspreken?

Dusss? JIJ vindt dat ik mij minder moet uitspreken?... Wil dat dan niet zeggen dat jij zélf je méér wilt uitspreken? Echter, dat momenteel niet doet of überhaupt nooit hebt gedaan?

Lees meer »

Sooo what?!

We zijn uit elkaar. Ja en? Betekent dat dat we elkaar nu nooit méér hoeven te zien? Betekent dat we al ruziënd met elkaar moeten communiceren ALS we dat dan dus nog zouden doen?!Weet je?Ik ben er letterlijk KLAAR mee! Nadat ik de eerste blog hierover eindelijk had geplaatst (immers, ik wist dat dit er van zou komen...) kreeg ik allemaal "oma's" op míj af... Oftewel, ongevraagde adviezen. Projectie hier. Projectie daar. (Inmiddels is dat al wel behoorlijk afgenomen hoor... Ik had deze blog al veel eerder geschreven namelijk. Echter ja, het gebeurd nog wél. Vandaar deze blog. Ter overdenking voor een ieder wie dat wil/ voor open staat.)Want:Je relatie is net uit & jullie willen óók nog gewoon vrienden blijven?! & nog normaal met elkaar om gaan ook?Dát kan écht niet hoor! Immers, toen MIJN relatie uit ging & hij was mijn vriend geworden, konden we écht niet elkaar nog zo blijven zien hoor. En dat je zegt dat het goed met je gaat & dat jullie beide OK zijn, dat geloof ik niet. Dit kost namelijk tijd. Het = een proces. Pardon? Really?Excuses moi? Mag ik zélf bepalen hoe ik mij wil voelen? Mag ik ZELF bepalen of ik Martin nog in mijn leven wil hebben of niet?

Lees meer »

Blog: Ik geloofde niet dat ik "het" kon...

Oké als eerste, ik wéét gewoon niet waar ik moet beginnen omdat t zóveel is. Omdat dit zó rauw, puur & eerlijk is, dát ik het óók NIET mooier kan & wil maken dan t is... Laat ik dan dus ook maar gewoon beginnen.

Lees meer »

Blog; een soort van ziek… Nieuwe inzichten! :)

De afgelopen week, vorige week dus, was ik een soort van ziek. In de zin van:Ik wilde werken (workaholic drang), echter, Ik kon t niet. Mijn lichaam schakelde zichzelf letterlijk uit. Meerdere keren op een dag... Ik was dan aan het werk, dingen voor de website doen, een audio opnemen, mijn LI n.a.v. de training, noem maar op. Echter, ik werd dan zó intens moe, dat ik wel moest gaan liggen en wel moest gaan slapen. Hoewel er voor dat laatste weinig nodig was. Ik viel gewoon direct in een hele diepe slaap. En dat gebeurde niet één keer. Nee meerdere keren achter elkaar.En elke keer was daar weer dat felle witte licht. Ik wilde dan iets mijn ogen open doen. Alleen kon t niet. Mijn lichaam wilde niet. T enige wat ik kon doen was overgeven. Mij overgeven aan de situatie en alles accepteren en loslaten...Tot aan 3x toe is mij gezegd dat ik gewoon mocht rusten (door verschillende mensen.) Dat rust nemen óók werken is als je een bedrijf hebt. Als je ondernemer bent.

Lees meer »

Blog: 💩Yes! Shit Talks 💩

Ha lieve lezer, mocht je mij nog niet zo goed kennen, laat ik mij dan éérst even voorstellen: mijn naam is Renate Simon. Een bezig bijtje. Een jonge spring in het veld én onderneemster. Ik ben namelijk Inspirator via Renate’s Spirit. Wat inhoud dat ik werkzaam ben als Spiritueel Life Coach, Schrijfster, Spreekster & Access Bars Practitioner® via Renate's Spirit. Zo geef ik o.a. Healing Sessies. Hierdoor neemt de lichamelijke-, emotionele- of psychische pijn van mijn klanten af of het gaat zelfs volledig weg. De resultaten zijn per persoon verschillend en hebben meerdere oorzaken. Immers, elk lichaam, elke situatie is weer anders.

 

Lees er hier meer over:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6501561445543743488 (uitleg healing sessie)

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6498991288820604928 (uitleg wat zoal het effect van healing is)

 

Ik ben, precies vandaag, 27 lentes jong! Whoohoo! 

Ik werk zowel online en offline. En I really love it! Dit alles kan je dan ook lezen op deze site. ;) 

 

Nu denk je wellicht:

Hmmm tjah vast, weer de zoveelste ‘’influencer’’… Ennn…. Healing? Wat moet je daar nou mee? Wat moeten we toch allemaal met deze mensen? Er zijn er al genoeg van! Ga toch eens écht werk zoeken joh!

 

Nou, ik zou je zeggen:

Dit is écht werk! Dit is mijn werk. En ik ben véél meer met dit werk bezig dan je wellicht denkt. Zowel lichamelijk, geestelijk als energethisch. Wattus? Tjah, ik ben een Spirituele ziel en werk met energie. Dagelijks. Oh ja enne ’s nachts gebeurd er ook wel eens het één en ander. Maar goed. Dat is weer en ander verhaal… hihi.

 

Waar het om gaat is dit:

Ik kan JOU helpen. Zowel online als offline dus. Online via 1 op 1 Skype sessies of via mijn Online Programma, bijvoorbeeld het relatieprogramma ‘’Creëer je IDEALE relatie’’ wat nu overigens nog steeds! (t/m morgen, zondag 17 februari 2019) mooi als Valentijnscadeau gegeven kan worden aan JEZELF.

Lees er hier meer over: https://www.watalsallesmogelijkis.nl/programma-s/creeer-jouw-ideale-relatie

 

Ja JIJ ja, je leest het goed: ook JIJ bent het waard en mag hier zijn! Je mag daar trots op zijn en dus mag je jezelf best zo nu en dan een cadeautje doen. Helemaal NIETS mis mee! Dat heet: houden van jezelf. Oftewel; #zelfliefde.

 

Afijn:

Verder kan je natuurlijk bij mij in de praktijk @Nijkerk terecht. In real life. Enne, voor serieuze shit. En wat betreft die shit, dáár wil het ook eens met jullie over gaan hebben…

Want, hey zeg mij niet dat ik niet weet waar ik over praat. Dat ik TE jong ben. Dat ik er geen verstand van heb. Dat ik nog maar net kom kijken of weet ik veel wat allemaal. Want weet je?

 

💩 Dát = pas SHIT. Yes! Shit Talks dus. 💩

 

En weet je?

Dat kan mij niets schelen. Sterker nog: ik sta er zelfs op. Letterlijk boven dus. Zoals op onderstaande foto.

 

Het punt is dit namelijk:

 

-Zeg mij niet dat ik TE jong ben.

Ik ben namelijk een ‘’oude, wijze, spirituele ziel’’ die al het één en ander heeft meegemaakt. In DIT leven & ook in vorige levens… Als je snapt wat ik bedoel.

 

-Ik heb letterlijk véél shit meegemaakt!

Dátgene wat ik anderen leer, waar ik andere bij ondersteun en begeleid, heb ik óók allemaal zélf meegemaakt!

 

Zie je mij op die foto tussen de varkens staan?...

Jaren geleden stond ik daar letterlijk tussen! Meerdere dagen per week. Zover mijn lijf en geestelijke gestel dat toentertijd toelieten. Natuurlijk vond ik het leuk om te doen! En ja eerlijk = eerlijk: ik werd héél erg vrolijk van die varkenssnuitjes!

 

Echter, geloof mij:

Ik was niet happy. Voelde mij eenzaam en alleen. Depressief. Burn-Out. Gestressed. Het hele ratelplan… Bovendien had ik ook nog al mijn ‘’spirituele gaven’’ waar ik op dát moment niets mee kon. Ze wegdrukte en ze eerder lastig vond dan dat ik ze in mijn voordeel gebruikte.

Oftewel: ik stond daar NIET voor de FUN. Enne, ik kan er wel een héél boek over schrijven wat ik allemaal wel niet heb meegemaakt… Dát ben ik dus ook aan het doen. J

 

En ook nu denk ik nog wel eens… Shit hey! (ja blijkbaar hou ik nou eenmaal van het woord shit haha.) Wáárom heb ik al deze gaven? Waarom kan ik zó goed mensen aanvoelen? Enne, niet alleen de mensen… Ook de andere wezens hier op aarde. De niet levende zeg maar.

 

Gelukkig ben ik op dergelijke momenten ontzettend dankbaar dat ik ondertussen werkelijk al duizenden euro’s heb geïnvesteerd in mijzelf om met al deze dingen om te gaan. Nieuwe methodes en technieken daarvoor geleerd te hebben. EN hierin zeer vaak voor gecoacht ben. En geloof het of niet:

Ik investeer NOG steeds IN mijzelf. Ik leer nog steeds élke dag bij… Dus nogmaals: ga mij niet vertellen dat ik niet weet waar ik over praat. Of ‘’het zal allemaal wel’’ roepen…

 

Want:

Shit man! (of vrouw), ik WEET dat wél. En geloof mij: ik schrijf deze blog niet om jou te overtuigen of om mijzelf te bewijzen. Want ik heb in die zien, mijzelf al lang bewezen, als je het zo wilt bekijken. Punt is dat er gewoon een heleboel nieuwe mensen op mijn tijdlijn zijn en een hoop nieuwe connecties, die ik graag wil vertellen wat ik doe én waarom. Namelijk: vanuit mijn hart. Met de juiste intenties. Overigens kan je er natuurlijk ook een heleboel over lezen op deze website ;)

 

En,

Vertel mij niet dat mij altijd alles maar zo makkelijk is af gegaan. Dat ik ‘’geluk’’ heb gehad. Of dat het nog véél erger kon… Klopt! Altijd alles kan erger. En altijd alles kan beter! Beide kanten kan het natuurlijk op he! ;) Alles daarin is mogelijk… Ik blijf het tóch zeggen hoor! Haha.

 

Bovendien:

Er was nog véél meer shit gaande in mijn leven… Alleen vind ik het nu niet zo nodig om daar nu nog dieper op in te gaan. Aangezien deze blog dan wel errug lang wordt.

 

Waar het om gaat is dit:

STOP met vergelijken. STOP met oordelen.

Ga voelen. Ga ERVAREN. Mee maken. Beleven. OF ga in gesprek met mij. En dan pas, dan pas mag je mij ‘’beoordelen’’.

 

Oh ja: eerder kan ook. We leven in een vrij land natuurlijk. Dus doe gerust wat je niet laten kan… Enne, shit happens natuurlijk! Echter,

 

Weet:

TOEN zat ik letterlijk IN de SHIT. Op deze foto ook weer even… ;) (Gemaakt door Floris Snoek.) 

Enne weet, ik WEET hoe ik kan dealen met zoveel shit. En ook hoe JIJ kan dealen met dergelijke shit. Zo, dat was écht ff een shit blog om maar zo te zeggen… haha

 

Ik hoop in ieder geval dat je er wat mee kan. Oh, en mocht je nog willen weten wat anderen over mij zeggen (nadat ze een product of dienst van Renate’s Spirit hebben ervaren), lees dan snel verder:

 

‘’Het online programma van Renate Simon over het creëren van je relatie is een genot om te volgen. Vooral van de filmpjes met het verliefde stel in de hoofdrol werd ik erg vrolijk. Renate zit ook bij haar vriend Martin op schoot, hierdoor straalt de liefde er vanaf. Het is persoonlijk vanaf hun bank in de huiskamer gefilmd en er ook wordt gezegd, neem een bakje koffie, voel je welkom, met twee lachende gezichten. Hierdoor krijg je een comfortabel gevoel, alsof je echt bij het stel op bezoek bent. De verwachtingen worden besproken waardoor je niet te veel verwacht van het programma maar ook niet te weinig. In Renate’s online programma deelt ze samen met haar vriend Martin haar tips om je ideale relatie te manifesteren. Ook deelt ze hoe dat bij haar is gegaan en hoe ze er nu nog elke dag voor zorgt dat haar relatie goed blijft gaan. Er worden veel grapjes gemaakt in het programma en je ziet dat het stel lol heeft met elkaar. Hier mag je heerlijk van meegenieten!
Renate beweerd haar droomleven te hebben en zegt dat bijna alles wat ze wilde nu is uitgekomen. Dit is haar gelukt met de Wet van Aantrekking en heel veel zelfliefde. Je moet immers eerst van jezelf houden voordat je iemand anders lief kan hebben. Vanuit wat jij belangrijk vind, je waarden en waar je blij van wordt kun je voor je zien wat voor relatie je graag wilt creëren. Maar Renate’s boodschap is ook: een relatie op zichzelf gaat je niet gelukkiger maken. Je moet eerst zelf al gelukkig zijn. Werk aan je eigen overtuigingen en werk aan je relatie. Behandel elkaar met respect, praat ruzies uit, waardeer elkaar en voer dagelijks diepgaande gesprekken.
Het programma is in erg persoonlijk taalgebruik geschreven, alsof Renate naar een vriendin schrijft. Dat vind ik zelf heel fijn. Als iets heel zakelijk of wetenschappelijk is geschreven, heb ik er minder gevoel bij en spreekt het mij daardoor minder aan.
De filmpjes zijn wat creatief qua opbouw, omdat Renate erg van praten houdt tot in de details en graag hardop denkt. Ik hou daar ook van en herken mezelf hierin, dus vind dat prima.
De opdrachten zijn erg leuk om te doen, vullen de informatie uit de tekst en de filmpjes aan en zijn toepasbare hulpmiddelen om dit alles in je realiteit te manifesteren. Maar verwacht niet dat dat altijd snel gaat. Heb geduld is ook zeker de boodschap van Renate. Bedankt voor dit inspirerende programma Renate. Droomman, komt u maar! Liefs, Walinda’’

 

Lees hier méér over het relatieprogramma waar Walinda het over heeft:

https://www.watalsallesmogelijkis.nl/programma-s/creeer-jouw-ideale-relatie

 

‘’Voor de opnames van RTL4 ‘Da’s Goed Geregeld’ kreeg ik van Renate een ‘Bars-behandeling’! Dit vond ik erg spannend omdat ik zelf nog nooit een energetische behandeling ben ondergaan! Na de sessie voelde ik me erg ontspannen. De eerste twee dagen na de behandeling voelde ik me heel emotioneel. Inmiddels ben ik vier dagen verder en voel ik dat alle blokkades zijn opgeheven! Een goede behandeling voor als je te kampen hebt met heel veel stress! Je komt er heel ontspannen weer uit!’’ 

 

Lees hier uitgebreid over wat een BARS behandeling/ sessie voor jouw kan doen:

https://www.watalsallesmogelijkis.nl/coaching/magisch-jaartraject-bars

 

Mocht je nog andere vragen hebben of niet zo goed weten of je met jouw persoonlijke klacht of probleem wel bij mij terecht kan, stuur dan vrijblijvend een mail naar info@watalsallesmogelijkis.nl

 

Zo,

En nu gaan ‘’mijn mannetje’’ en ik éérst is even genieten v.h. zonnetje en mijn verjaardag samen vierenJ

Ga JIJ ook v.d. zon genieten dit weekend?

 

Liefs,

Renate

Inspirator via Renate’s Spirit

~Spiritueel Life Coach

~Schrijfster

~Spreekster

~& Access Bars Practitioner®

 

''Je kan bij mij in de praktijk @Nijkerk terecht. In real life. Enne, voor serieuze shit. En wat betreft die shit, dáár wil het ook eens met jullie over gaan hebben…

 

Want, hey zeg mij niet dat ik niet weet waar ik over praat.

Dat ik TE jong ben. Dat ik er geen verstand van heb. Dat ik nog maar net kom kijken of weet ik veel wat allemaal.

Want weet je?

 

💩Dát = pas SHIT.

Yes! Shit Talks dus💩

 

En weet je?

Dat kan mij niets schelen. Sterker nog: ik sta er zelfs op.

Letterlijk boven dus. Zoals op deze foto.'' 😉

 

PS:

Wil je op deze blog reageren? Wil je iets kwijt? Voel je dan vrij om wat via onderstaande knoppen te delen. 👇

 

Reactie plaatsen

Reacties

Renate Simon
5 jaar geleden

Ha Jessie,
Dank je wel voor je waardevolle & eerlijke feedback! Wij hebben elkaar natuurlijk al via Social Media ''gesproken''. En dus zal ik hier verder nu niet meer inhoudelijk op onderstaand bericht reageren.

Echter, voor alle andere lezers:
We zijn bezig met het updaten v.d. website zodat de blogs wat makkelijker leesbaar worden. #wordtvervolgd dus.
Nog even geduld. :)
Mochten jullie andere feedback of opmerkingen hebben, voel je vrij om een reactie te plaatsen middels het formulier. Altijd welkom! Alvast bedankt.

Lieve gr,
Renate
Inspirator via Renate's Spirit

Jessie
5 jaar geleden

Hoi Renate,

Dat is heel graag gedaan! Zalig dat het ook bij jullie zo mooi was!

Wat je deelt vind ik steeds waardevol, zelf zit ik ook vaak met dat soort dingen in mijn hoofd, alleen schrijf ik het (nog) niet op. Misschien moet ik dat eens beginnen doen, om meer rust te creëren daarboven. En heel misschien ga ik het ook nog delen, in mijn eigen blog of op mijn Facebook, geen idee. Dat zien we dan wel weer.

Grappig dat je ZIJN in hoofdletters schrijft, een paar dagen geleden een boekje (van Ralph Smart van Infinite Waters (Diving Deep) ) herlezen en mijn nota's erover verder afgewerkt na anderhalf jaar. Daarin stond ook, we mogen meer van DOEN naar ZIJN gaan. Dus ik krijg weer mooie tekens van alle kanten.

Mijn interpretatie is nog altijd mijn stukje, als anderen dat niet zo aanvoelen, dan ligt het volledig bij mij natuurlijk en mag ik daar nog wat aan werken. ;)

De nieuwe blog ook al gelezen nu, brengt heel wat herinneringen naar boven. Heb er ook weer wat uitgehaald over die tijd, maar ook over hoe ik dingen vraag aan 'daarboven', dat stukje neem ik zeker mee vanaf nu. Dus dank je wel daarvoor!

Nog extra kleine feedback over deze pagina in het algemeen: persoonlijk vind ik het niet erg praktisch dat de blogs onder elkaar staan, met volledige tekst. Misschien met foto, samenvatting/teaser tekst aanklikbaar maken zodat men snel naar de blogpost kan gaan die men graag wilt zien. Of iets dergelijks he. Vooral op smartphone was het lang scrollen :)
De reden waarom ik geen melding van je antwoord kreeg, is denk ik omdat er geen optie is om te 'antwoorden', alleen nieuwe reacties plaatsen. Misschien kan daar ook nog iets aan toegevoegd worden in de code om dat mogelijk te maken?

Veel liefs!
Jessie

Renate Simon
5 jaar geleden

Lieve Jessie,
Dank je wel voor je verjaardagswens! :D

Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten v.d. natuur! Wij mochten er inderdaad ook van genieten. Wat een cadeautjes he van moeder aarde? #dankbaar! ;)

En wat fijn dat je zoveel plezier beleefd aan mijn blogs en er altijd weer wat uithaalt of mee kan. Goed te horen!

Omtrent je feedback:
Dank je wel! Dat is inderdaad júist wat ik met deze blog wil uitstralen naar ''mijn mensen''. Dat niemand zich hoeft te verantwoorden en dat we allemaal al goed zijn zoals we ZIJN.
Jammer dat het dan over kwam alsof ik mijzelf aan het verdedigen was. Immers: dat was en is niet de bedoeling.
Ik besteed altijd mijn energie aan datgene waar ik energie van krijg inderdaad en raad dat mijn klanten ook aan. :)

Thanks!
Jij ook! Super gaaf dat je óók bezig bent met healing e.d. en dat je hierbij ook andere mensen gaat helpen. Waardevol!

YES vandaag komt er weer een nieuwe blog online, inclusief voor een ieder die dat wil, een mooi cadeautje :)

Hihi thanks omtrent dat dichterstalent. Ik deed dat al vaker, ook naar/ voor Martin. Alleen nog niet zoveel online. Had al besloten dat ik dat méér ga doen inderdaad. Vind het leuk om te doen!

Veel liefs terug!
Renate Simon.

Jessie
5 jaar geleden

Gelukkige verjaardag Renate! Geniet nog van de laatste uurtjes ;) Vanavond een prachtige zonsondergang gezien in alle kleuren van de regenboog (en dus ook chakrakleuren). Hopelijk heb jij ook van zo eentje kunnen genieten daarginds.

Je blogs en berichten zijn altijd interessant, inspirerend en verrijkend om te lezen, ook deze (ook al ken ik de inhoud al van vorige berichten of blogs).
Alleen heb ik toch een kleine opmerking als feedback: ik krijg heel sterk het gevoel van 'ik ben me aan het verantwoorden' bij het lezen hiervan. Dit herkende ik zo hard, want dit deed ik tot redelijk recent geleden ook nog steeds als het ging over mijn situatie (heb nog geen werk 'gevonden' maar ben bezig mijn eigen werk te creëren ook in de healing en dergelijke dmv opleidingen).

Je hoeft je niet te verantwoorden, jij bent jij, jij doet jij. Als er mensen zijn die niet snappen dat relatief gezien jongere mensen zoals jij en ik heel wat gaves hebben, bagage hebben (gehad), daarmee aan de slag zijn gegaan en zo ook anderen hiermee kunnen helpen, pech voor hen, dan zijn zij niet je ideale klanten. Je hoeft je niet uit te leggen, want zij die er niet voor open staan zullen het (meestal) ook niet vatten na het lezen van argumenten. Verspil je kostbare energie daar niet in, maar gebruik het voor hetgeen waar je goed en het beste in bent ;)

Zoals je al schrijft, je hoeft je niet te bewijzen. De resultaten spreken voor zich. Wie het dan nog niet ziet of wilt geloven, spijtig voor die persoon dan, maar wel goed voor jou, want je hoeft je dan niet met hem of haar bezig te houden. :)

Keep up the good work! Ik kijk uit naar je volgende blogs en berichten. Leuk gedicht trouwens in de mailbox daarstraks, was zo eens compleet anders dan wat we van je gewoon waren. Je hebt dichterstalent :D

Veel liefs,
Jessie

Voel je vrij om bovenstaande blog via je eigen Social Media te delen. Onthoud: delen = altijd lief! 

 


Nieuwe Blog & Whoop Whoop: iets NIEUWS!!!! @Renate's Spirit

Ha lieve lezer,

Wauw!... Echt ongelofelijk!
Vanmiddag was ik een beetje moe… Martin en ik hadden wat langer in bed gelegen. Nadat ikzelf 3 uur! Door mijn wekker had gesnoozed… Ik merkte écht dat mijn lijf even wat meer tijd voor zichzelf nodig had. De afgelopen dagen, wat weken, omdat ik er natuurlijk al langer naar toe leefde, waren nogal druk en intensief…
Zo hadden we vorige week éérst de Foto Shoot, daarna had ik de opnames van RTL4!
 
En toen organiseerde we afgelopen zondag ook nog een etentje voor Martin zijn ouders en ik... En dan wil ik altijd lekker ‘’uitpakken’’ en dus hadden we allerlei ‘’aparte’’ dingen gemaakt. (Lees dingen waarvan we zeker weten dat zij dergelijke niet dagelijks maken.) En dus stond ik ’s ochtends al een poos in de keuken om van alles klaar te maken/ voor te bereiden zodat Martin later, de rest kon doen en kon ‘’afmaken’’.
Afijn, ik merkte dus dat ik even wat méér tijd voor mij nodig had… Mijn lichaam etc.
Want zeg nou zelf: een paar dagen allerlei ogen, camera’s etc op je gericht is nogal best een beleving he? Echter, ik zal niet ontkennen, dat ik dat serieus erg LEUK vond! Ik genoot er van! En dacht bij mijzelf: dat lijkt mij ook wel wat!
Ik ben er dus inmiddels wel achter, ik HOU v.d. camera! J
 
Afijn.
Vanmorgen dus door gesnoozed. Samen gegeten in bed. Zooo fijn! (Martin is op maandag altijd vrij.) En toen zou Martin mijn gaan masseren. Ik lag al. Haha. Alleen ik vond het toch niet het ‘’goede’’ moment en hou m nog tegoed. ;) Ook fijn!
Toen natuurlijk ff douchen etc. Weer opnieuw eten en toen zou ik boven aan het werk gaan… Ik wilde nog wat gaan delen en zag een bericht van mijn eigen online coach, Maartje Koper langskomen en begon te lezen…
En dacht fuck! Das herkenbaar! (Wat o.a. dat deel ik zo.) Volledig afgelezen en toen merkte ik dat ik tóch echt nog ff mijn ogen dicht mocht doen… Klinkt misschien erg in je oren of lui. En dat dacht ik even, maar later méér daarover ;)
 
En dus: ik ging wat meditaties luisteren op YouTube en zou daarna de oefening van Maartje gaan doen. Ik luisteren. En natuurlijk viel ik in slaap. Wat helemaal Ok is. Want wat er tóen gebeurde, was gewoon magisch!
Ik luister zo. En op een gegeven moment werd ik toch een soort van wakker. Want ik voelde mijn benen knellen. (Ik zat zo met mijn knieën om/ onder mij.) En strek ze uit. Ik lig dus lekker uitgebreid in mijn stoel. En luister verder… Doe mijn ogen weer dicht en doezel weer weg. DAN verschijnt er op eens een magisch wit licht. En zie allemaal sprankels… En geloof mij: dit is NIET de eerste keer dat ik dit meemaak. En je kan het raar vinden of whatever. Echter, ikzelf WEET dat het waar is! Ik heb hier alleen nog nooit wat online over gedeeld… Nu dus tóch wel. Want vervolgens, ik luister verder… de meditatie is bijna afgelopen en ik denk aan koffie. Ik denk: goh ik zou eigenlijk zo wel wat koffie willen. Heb ik nu écht zin in! Zal ik Martin appen? Of hij wat wil brengen naar kantoor?... (Doet hij immers wel vaker. Tis ook zo’n schat!) En denk nee: ik loop zo wel even zelf naar beneden… En op dat moment, precies dát moment, appt Martin: ‘’Zal ik je zo even wat koffie of thee komen brengen?!’’
Mijn mond valt open… En ik app: WOW! JA graag! J
En het gaat nog verder… Daarna zeggen ze op de meditatie: ‘’Je kan alles manifesteren wat je wilt! Alles = mogelijk!’’ En dát zeg ik natuurlijk ook altijd…
Bijzonder he?
 
Dit was dus een meditatie voor o.a. méér overvloed in je leven, op welk gebied dan ook. En het bericht wat ik van Maartje las, ging daar deels ook over… En over het innerlijke werk, wat we DAGELIJKS mogen doen. Als vaste lezer en als je op mijn mailinglijst staat, weet je nu waar ik het over heb… En hierin zeg ik dus ook dat we dat dagelijks mogen doen. Alleen, eerlijk gezegd, het overkomt de beste wel eens dat we er te weinig tijd voor maken. OF zelfs overslaan. In ‘’Huize Pit’’ ook wel eens dus…
 
Vooral de afgelopen weken. Ik was natuurlijk zo druk samen met mijn team om alles volledig neer te zetten. De website. De nieuwe uitstraling. Om alles weer bij te werken, of om te zetten, vanwege mijn ‘’’vakantie’’ (zie mijn vorige blog.) En vergeet het aansturen niet. Daar komt ook wel meer kijken dan je denkt… En dan natuurlijk nog mijn klanten helpen. EN natuurlijk naar alles ‘’toeleven’’ en de laatste dingen daarvoor regelen. De super gave acties die ik had vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. EN dan natuurlijk nog mijn persoonlijke doelen. Mijn doelen om mijn business verder te laten groeien. Afijn, je merkt het al, er was dus weer lekker veel gaande. As always ;p ‘’Er = altijd wat te beleven in Huize Pit!’’ ;)
 
Duss… deed ik ook wat minder het innerlijke werk. Was ik wat méér aan het werk dan ik eigenlijk diep van binnen wilde of van plan was in het nieuwe jaar. Wat nu overigens helemaal Ok is hoor. Immers: het heeft WEL voor hele mooie magische resultaten gezorgd. J Ik heb er in ieder geval geen spijt van!
 
Wel:
Merkte ik nu, dat mijn lijf even wat méér aandacht nodig had… Dat ik nu wat extra lief voor mezelf mag zijn. En dat ik dus ook wat méér mag slapen dan gebruikelijk. Althans, dat is wat ik nu ‘’doorkrijg’’. Kan morgen natuurlijk weer anders zijn…
En dus, doe ik nu even wat ‘’extra’’ innerlijk werk. Niet om het in te halen of zo. Nee gewoon omdat het fijn voelt! En ik zal een stukje in deze blog meenemen:
 
-Ik baalde van mezelf dat ik nu méér slaap nodig had… En dat ik door de wekker door sliep. Immers: mijn to love lijstje voor vandaag was al klaar… Evenals voor de rest v.d. week en die is niet kort zeg maar.
-Ik voel wat druk van anderen (en vooral mijzelf natuurlijk) om alles zo snel mogelijk af te maken. Bijvoorbeeld: de foto’s zijn al klaar… En ik hoef ze ‘’alleen’’ nog maar uit te zoeken en online op de website te plaatsen, evenals de bijbehorende teksten schrijven en posten…
-Ik voel wat druk van samenwerkingen die ik heb met mensen/ organisaties.
Etc. etc,
 
Maar hey:
Wat nou als ik AL deze druk mij ZELF opleg?
Wat nou als ik gewoon zeeën van tijd heb? Wat nou als het niet allemaal deze week hoeft? En het ook gewoon desnoods, volgende week kan?
En wat nou als ik gewoon EERLIJK ben tegen die andere mensen, die samenwerkingen en zeg ‘’hoe het zit’’?
Wat nou als ik gewoon EERST dátgene doe wat mijn lijf NODIG heeft! Immers, Renate, je leert het toch óók aan anderen?
Zet jezelf op nr. één. KIES voor jezelf! En dat innerlijke werk is zooo fucking belangrijk! En jij voelt je dáár zo goed bij! Je houdt van schrijven! Dus, waarom zou je het dan NIET doen? Of niet meer elke dag?
Daar heb je toch alleen jezelf mee?
En je wéét toch dat JIJ de belangrijkste persoon bent IN je leven en IN je business. Immers: ‘’If I loose myself, I loose it all!’’
 
Bovendien, je hebt al héél veel gemanifesteerd de afgelopen weken…
YES! Dat klopt! Alleen: ik wil méér. Ik wil verder uitbreiden. Ik wil graag méér klanten. omdat ik VOEL dat ik nog zoveel te brengen heb… En omdat ik voel dat mijn drang, mijn innerlijke ‘’honger’’ zo nodig is voor deze wereld en is zó nodig!
Er is nog zoveel te doen op deze wereld. In DIT leven. Dáár mag ik gewoon mee doorgaan! Sterker nog: daar WIL ik door mee gaan!
 
Maar lieve Renate, wat nou als je éérst nog liever voor jezelf gaat ZIJN?
Wat minder de controle loslaten? En méér vragen! Je zag het met die koffie en met Martin straks… shit! Yep.
En dat van die controle was ook best wel… ja, hoe zal ik het zeggen, confronterend. Omdat dat v.d. week óók in de sessies voorbij kwam die ik mocht geven… Hmm… ja dat gebeurd natuurlijk wel vaker. Immers, deze mensen zijn natuurlijk niet voor niets bij mij. En met Martin ook. Martin is ook ALTIJD een enorme spiegel voor mij. Soms word ik daar ECHT helemaal gek van! Krijg ik de gruwels… En denk fuck Universum! Moet dat nou? Waarom zijn de ‘’lessen’’ die ik soms krijg en zo nodig heb om door te geven aan deze wereld soms zo heftig? Intens?
 
Yup: JIJ hebt ZELF voor dit leven gekozen. Jij enthousiaste spontane, springende sprinkhaan.
Hmm… ja das waar. En weet je? Je kan wel denken: ik STOP er mee. Of zelfs… ik maak mijzelf van kant (ben ik absoluut NIET van plan hoor! Dus schrik niet, tis als voorbeeld voor wat ik nu ga zeggen) dan komt het in een volgend leven weer terug. Dan krijg je ALLE lessen die je NU wellicht niet aankon dus (als ik mijzelf van kant zou maken) dan OPNIEUW. Hmm.. dat wil je toch ook niet?!
Dan maar liever in DIT leven met die lieve knapperd van je aan je zijde. Toch?
Yep!
 
Enne, wat nou als je jezelf gewoon eens de tijd gunt? Ctrl Alt Delete dat je geen tijd of te weinig tijd hebt! Moet je kijken wat je in 2 jaar! Ik herhaal 2 jaar! Tijd al allemaal heb neergezet met je business… Moet je kijken hoe je zelf ontwikkeld bent. Hoe ver je gegroeid bent! Qua persoonlijke groei, spirituele groei en natuurlijk met je business.
Wees daar dus gewoon fucking dankbaar voor!
 
Oké…
Als ik daar aan denk, dan voel ik ook weer opnieuw die liefde…. Dan voel ik die intense dankbaarheid. En zodra ik inderdaad naar mijn To Love lijst kijk en mijn inboxen kijk (welke gelukkig deels al door mijn team wordt opgepakt! Zooo fijn!) of alle meldingen… Ja dan mijn hoofd er weer mee aan de haal gaat. En kunnen mijn innerlijke furbies met mij aan de haal gaan. Alleen, heeft dat zin? Gaat het werken daardoor makkelijker? Of sneller?
Nope.
 
Dus heeft het zin?
Nope!
 
Dusss… wat kan je dan anders doen?
Juist!
Weer opnieuw ff ademen. Breathe… Afstemmen. Intunen. Op JEZELF. Meditatie. Schrijven etc. Het werk = er immers ALTIJD. De mensen die wat van je willen zijn er immers altijd! Das ook maar goed ook natuurlijk ;)
 
Immers, zonder jullie lieve lezer, zou mijn business niet bestaan. En zonder mijn lieve teamleden, die natuurlijk nu en dan ook ‘’aandacht’’ willen of vragen hebben, wat werkoverleg nodig hebben etc, zou je business niet zo snel groeien en zou je niet zoveel mooie dingen kunnen neerzetten….
Hmmm… interessant!
YES!
 
Dus: keep calm! Kalmte kan je redden! Hihi.
En dat ‘’velen’’ slapen dan? (in de zin van méér dan normaal de laatste tijd.) Hmmm ja dus? Wat nou als het gewoon mogelijk is?
 
Wat als ALLES mogelijk is?
En… zeg nou zelf, hoevéél heb je wel niet gedaan en gecreëerd afgelopen tijd?! Mag je daar ook even en soort van ‘’chill’’ mee zijn?! Je kan niet alleen maar hollen natuurlijk. Nee das waar… En zeg nou zelf, er komt soms ook best wel wat shit omhoog of niet!? Yes… Dingen van vroeger komen soms weer omhoog. Ja ja mensen: ook mijn eigen ui wordt zo nu en dan weer verder afgepeld. ;)
Dat is natuurlijk wat persoonlijke groei met je doet… EN dat WIL je toch?! Je wilt toch verder groeien? Je wilt toch een grotere business? Meer dienen? Meer klanten?
Yesss,…
 
Oke STOP dan met zeuren. Stop met te zaniken. VOED je lijf. Je ziel. DOE datgene wat het nodig heeft en dan komt de rest als vanzelf… Je zegt het zelf altijd:
‘’Eerst ik, dan JIJ!’’ en daarna zijn we allemaal blij ;)
Yup! Das waar! Als ik éérst alles aan mijzelf geef, aan mijn lijf, wat het nodig heeft. De zorg en de aandacht. Etc. etc. Dan gaat de rest als vanzelf…
 
En je ziet het toch allemaal al voor je?
Het is je toch óók al verteld?... Yup… Nou dan! Vertrouw er dan op! Altijd: ALLES komt op het juiste moment! Altijd alles komt PRECIES op het juiste moment… Altijd alles gebeurd of komt met een reden. Dus ALLES waar je NU tegenaan loopt, dat gebeurd met een reden. Dat IS er NIET voor NIETS. Hier leer je weer van! Dit = een proces! Een proces om verder te groeien. Om dóór te gaan. En niet bij de pakken te gaan neerzitten. En jezelf gewoon NIET af te kraken!
 
Immers: je doet het al SUPER goed! Je energie is al fijn! Mensen WILLEN graag bij je zijn. Zoeken je niet voor niets op. Lachen niet voor niets om je… Lezen niet voor niets je berichten. Je blogs etc. Kijk eens hoe je bereik groeit en groeit! Steeds meer krijg je te horen: wauw! Ik haal steeds zoveel uit je stukjes… Je stukjes zijn zooo waardevol! Mensen lachen er om! Je hebt fucking toch écht wel humor hoor!
Twijfel daar gewoon niet aan!
 
Hou van jezelf! Met al jouw rare gruwels. En vooral: hou van je business. Van je leven, je lessen die op je pad komen en al het andere. Ze zijn er niet voor niets. Dit is jouw pad! Dit is jouw weg! Je hoeft er niet aan te twijfelen! Alle dingen die nu misschien even moeilijk zijn. Alle struggels. Alle innerlijke furbies die opduiken en wellicht hier en daar soms werkelijkheid worden, heb je ZELF gecreëerd. Yep fuck! Das waar!
Oké sooo let’s move on!
 
Ga DOORRR. Neem die bak koffie voor jezelf. Als je daar zin in hebt. Nee die pauze. Slaap langer als je wilt. Lees dat boek. Creëer datgene wat er naar boven komt. Wat je als ingevingen krijgt… En voer het UIT! Wacht niet! Volg de energie!
 
Volg je instinct!
Nou lieve lezer, dit dus….
Ik hoop dat je hier wat mee kan. Dat het waardevol voor je is. En wellicht zelfs een beetje herkenbaar… ;)
 
En dan nog:
Betreft, volg je instinct. Volg de energie. Volg je ingevingen…

Wat vindt je hiervan?
 
Hoe zou het voor je zijn als ik samen met mijn team een soort ‘’Community’’ creëer @Facebook?
-Een veilige plek voor AL je vragen.
Vragen omtrent spiritualiteit, lichamelijke klachten, relaties, psychische dingen waar je dan ook maar tegen aan loopt… Hardnekkige emoties, het kiezen voor jezelf, het creëren van je leven… Noem maar op! Kortom: alle drama waar je momenteel tegenaan loopt….
 
-Een plek waarin je alle Online Programma’s van Renate kan doorlopen.
(Momenteel is dat het relatie programma EN het volgende programma: ‘’Its MY life’’ zal vanaf 01-03-2019 beschikbaar zijn. … Daarbij: komen er sowieso nog méér!)
 
-Wekelijkse Q&A’s (Question & Answers) welke dan wekelijks worden gegeven.
1x per week.
Hierbij kan je AL je vragen stellen onder een vaststaande post welke Renate dan via een FB-live beantwoord.
(Als je er dan live bij bent, krijg je gewoon LIVE coaching van Renate. Vanuit jouw eigen, persoonlijke, luie stoel!)
Inclusief clearings, wat helpt om bepaalde energie of blokkades en weerstanden te shiften. Ctrl Alt Delete die hap! Waardoor je weer dagelijks verder kan en niet meer blokkeerd of vastloopt.
 
-Tussendoor ben je vrij om te delen wat je wilt.
Je mede Community leden kunnen er dan ook op reageren. En zo help en ondersteun je elkaar, wat overigens de energie ook weer verhoogd… Daarnaast zullen Renate en haar team ook op de berichten reageren.
 
-En dat je dan per 3 maanden kan opzeggen. Daarnaast: hanteer ik een niet goed, geld terug garantie! Voor 2 weken. Dus als je ná de eerste 2 weken vanaf de start van je lidmaatschap, niet tevreden bent, je de totale investering terug krijgt!
 
Dus als je niet tevreden bent, er niet je investering uithaalt, als jij dat vindt (immers ik WEET zeker dat deze Community je 100% verder gaat helpen & het de investering dubbel & dwars waard IS), je geld dan gewoon terug krijgt?


Hoe zou dat voor je zijn?...
Wat als we dat gewoon met zijn allen zouden creëren?
 
Start: maandag 18 februari 2019.
In dezelfde week is dan al de eerste Q&A. Waarin je al AL je vragen kan stellen. Precieze datum wordt die maandag bekend.
Investering: slechts €100,- per maand, ex btw.
Als commitment, dat je hiervoor écht kiest, vragen mijn team en ik je vóóraf te betalen en dus een Commitment voor 3 maanden. Je investeert dus per 3 maanden In jezelf.
En onthoud: niet goed, geld terug!
 
Bovendien, ik zou Renate niet zijn, als ik je niet extra Bonussen zou geven… Dus uiteraard komen er als je hiervoor kiest, extra bonussen!
Welke dat precies zijn, hoor je ter zijne tijd uiteraard!

 

Laat je het weten?
Aanmelden kan NU al! 
(Je aanmelding = pas definitief ná betaling. Achteraf krijg je dan een factuur.)

Mail voor eventuele vragen of opmerkingen EN aanmelden voor de Community @Facebook dus naar: info@watalsallesmogelijkis.nl

Of via onderstaand reactieformulier ;)

 

Ik wens je een mooie, wonderlijke, magische avond!

Liefs,
Renate
& de rest van het team van Renate’s Spirit

 

#nieuws #blog #online #community #KiesvoorJezelf  #inspiratie #renatesspirit

 

Deel via onderstaande knoppen deze blog.... Alvast bedankt! 

Meld je HIER alvast aan!... OF stel je eventuele vragen over deze Magische Community! 

Een blog waarin Renate opnieuw reflecteert. Waarin ze kijkt naar haar eigen handelen. Haar keuzes. Haar onderneming én de invloeden hiervan op haar leven. Zowel zakelijk als privé.

 


Blog: DEALEN met mezelf, een reflectie op het afgelopen jaar & mijn vakantie…

Volledig tot rust komen. Éxtra naar binnen keren. Volledig offline gaan… Yeah right?! Geloof je het jezelf?

Nope.

En dat is nou juist hét punt: ik ook niet. En waarom niet? Omdat ik mijzelf al aardig goed ken. (Krijg je he na jaren zelfontwikkeling, zelfonderzoek & een fix aantal jaren van therapie hier naar therapie daar… Ik meen het: dit is een serieuze zaak. Geen grapje.)

 

Oké ik heb mij deels aan mijn woord gehouden. Namelijk: ik heb niks nieuws meer gepost… Online dan. Althans, in de eerste week van mijn vakantie, nota bene op de eerste of tweede dag, tóch nog een blog geplaatst. Verder niet. Eerlijk.

 

Wat ik dan WEL gedaan heb?

Ik ben inderdaad op mijzelf gaan intunen. Dieper. Langer. Én ik heb aan aantal gave ideeën doorgekregen… Een idee? Wat!? Zelfs een heel nieuw concept. Een nieuwe uiting. Een nieuwe manier van mijn business runnen…. En dat kwam allemaal door bovenstaande titel van deze blog: ik moest en zou gaan dealen met MIJZELF.

 

Dus, quess what?

In de vakantie? JA ik heb óók gewerkt. Alleen dan achter de schermen. Van mijn administratie in samenwerking met mijn boekhoudster tot aan het omgooien van een heel nieuw concept, gesprekken voor nieuwe samenwerkingen én ja ZELFS een volledige nieuwe website! Echt, ik lijk wel gekke Henkie hoor ik je denken! En ja: dat klopt. Maar er mocht gewoon ECHT wat veranderen. Er mocht een nieuwe, andere energie in. En er mochten andere energieën aan toegevoegd worden…

En dat is OK.

Ja, ik meen het: ik ben er gewoon OK mee. En ik ben er OK mee dat je mij als trouwe lezer of wellicht als nieuwe connectie , volger of swiper, mij wellicht niet helemaal begrijpt… Aangezien ik inderdaad soms allerlei kanten op vlieg. Snel ga. En snel praat. Immers: ik hou van snel. Ik hou van werken én ik hou van bezig zijn als bezig bijtje…

Ik zeg altijd niet voor niks: bij mij bereik je in minder tijd, meer resultaat!

 

EN:

Altijd als ik iemand van een jaar of 50 spreek of zo… Dan zijn ze verbaasd. Want het komt nog wel eens voor dat we dan dezelfde dingen of vergelijkbare dingen hebben meegemaakt… En zij hebben dat dan dus in 50 jaar meegemaakt. En ik? Ik heb dat dat in de helft van de tijd gedaan. In zo’n 25 a 26 jaar dus. Oftewel, zoals ik al zei: ik hou van snel ;)

En ik snap het zélfs als je vindt dat ik soms wat veel plaats etc…

 

Tjah, er komt nou eenmaal véél inspiratie door mij heen… En die inspiratie, die moet ik wel delen. En ik zeg nu expres moet omdat dat is hoe ik het voel. Het komt niet voor niks DOOR mij heen. Als een soort doorgeefluik of zo.

& dan zeg ik dit en dan zeg ik dat. Althans in de zin van hoe ik mij uit. Hoe ik mij voel etc. wat ik waarneem en waar ik naar toe wil. Natuurlijk is het altijd wel allemaal in één lijn en ja dit alles komt natuurlijk ergens vandaan… Maar I’m sorry, not sorry:

Ik kan er NIETS aan doen! Sterker nog: ik wil er zelfs NIETS aan doen. Take it or leave it. Dit hoort nou eenmaal bij mij. En voor de gedragspsychologen onder ons: nee ik heb geen meerdere persoonlijkheden. Nee ik heb geen Border Line of dergelijke. Nee. Ik ben gewoon in staat om meerdere energieën waar te nemen, ze te vertalen én daar op in te spelen. Naar te handelen. En zo dus óók in mijn vakantie… Alleen daar ga ik nu verder niet op in. Dit staat allemaal in mijn boek. Ja, dat boek waar ik nog steeds aan het schrijven in ben en ja dus ook in mijn vakantie. Immers: ik kon het niet laten…

 

Sterker nog:

Ik genoot er zelfs van! Lekker bij kaarslicht, de sfeerkachel en de lampjes van de kerstboom e.d. aan, zat ik daar in mijn eentje te schrijven. In mijn eigen schrijversbubbel. En I really love it! Daarom ook dat ik wat zaken veranderd heb. Opnieuw. Zo meteen meer.

Maar geloof mij: ik/ wij (Martin & ik) hebben ook samen ‘’leuke dingen’’ gedaan zoals men dat dan altijd noemt. We zijn naar de sauna geweest. Naakt. Lekker hoor. Een weekendje weg geweest. Uit eten geweest. Wezen shoppen. Noem maar op.

& ik heb dus zelfs volledig op mijn gat gelegen. Series gekeken. Lang leve Videoland en een lieve vriendin die de storm aan opschudding in mijn privéleven wél heeft overleefd het afgelopen jaar….

 

Want ff serieus:

Wat is er opnieuw weer veel gebeurd. CHAOS! En laten we eerlijk zijn: dit zag ook ik niet altijd even aankomen hoor… Eerst dacht ik even dat het allemaal aan mij lag…. Alleen is dit natuurlijk niet zo eerlijk: immers een verhaal heeft altijd 2 kanten en waar er 2 vechten, hebben er 2 schuld. En na een mooi en diep gesprek met mijn lief te hebben over dit alles en nu ik dit alles zo type, nadat ik wat dingetjes heb gelezen, kom ik tot het volgende inzicht: de mensen die nu opnieuw (weer) uit mijn leven zijn, die konden niet met mij dealen. Die konden niet mijn persoonlijkheid OF mijn keuzes omtrent de zaak dealen…. Want ja: ik heb een eigen zaak en daar kies ik voor en dus zeg ik vaker nee. Ook tegen familie. En niet iedereen vindt dat altijd even leuk.

 

Of dan heb ik het over mensen die eerst zeggen je te steunen, er een soort vriendschappen er zijn ontstaan en vervolgens gaan ze met alle nieuwe ideeën, lees: JOUW ideeën aan de haal en zie je ze, nooit meer terug…. Ok, weten we dat dan ook weer…

En zo is het dus een eigen real life soap. Serieus: misschien wil RTL mij er wel voor gaan betalen. Immers: er is altijd wel iets te beleven in Huize Pit! De nieuwe GTST alleen dan vanuit Huize PIT! Zie je het voor je?....

 

En eerder:

vond ik dat niet zo leuk. Baalde ik. Huilde ik. En ja dat doe ik nog steeds wel eens. Alleen nu kan ik er ook anders naar kijken. Want: altijd alles gebeurd of komt met een reden. En niemand is zomaar in je leven. Zelfs niet je buurman of buurvrouw. Ze hebben je allemaal wat te leren. Daar ben ik van overtuigd.

 

Echter, dan heb je WEL eerst jezelf te accepteren. Volledig. Dan zul je jezelf lief moeten hebben en op een liefdevolle manier naar jezelf mogen kijken en naar alle situaties die er gebeuren.

 

Wetende dat het Universum ALTIJD achter je staat en het goede met je voor heeft. Al kan je dat op dit moment wellicht nog niet zien, dát het gebeurd is zeker. En dus, zo’n ‘’opruimpingkje’’ in real life dus, is helemaal nog niet zo gek. Evenals de koers met mijn nieuwe business.

 

Want zo heb het afgelopen jaar opnieuw weer heel wat meegemaakt en heb ik heel wat trainingen achter de rug. Dit alles was super waardevol en maakt dat ik nu nóg sneller tot the point kom en JOU daar bij kan helpen waar het daadwerkelijk om draait. Zonder dat je er wellicht zelfs weet van hebt… Klinkt dat creapy?

Het is het niet hoor! Al mijn extra zintuigen zijn gewoon extra open gegaan. En dat alles maakt dat ik minder wil werken. Immers: stiekem was ik tóch weer een heleboel zelf gaan doen. Alleen: wordt ik daar wel zo vrolijk van?

Nope.

Immers: als dingen je energie kosten of je vindt ze niet zo leuk, kan je ze beter uitbesteden. En dat heb ik dus ook gedaan! Je ziet het resultaat dan ook volledig op deze nieuwe site. Dit heb ik niet alleen gedaan hoor…

 

Ook op mijn Social Media zal je dit wellicht merken. Bijvoorbeeld op mijn Linked In account. Mijn nieuwe PA houdt daar de boel voor mij een beetje op orde. Zo fijn! Dus wellicht kom je haar dáár ook tegen. En zo kan ik natuurlijk nog véél meer voorbeelden noemen…

 

Waar het allemaal op neer komt, is dit:

Je mag, wat moet zelfs, DEALEN met jezelf. Je moet weten wat je WEL & niet WILT. Waar je wél blij mee bent van jezelf. En wat je eventueel wilt veranderen. En dan ook écht ZELF wilt veranderen. En niet omdat Jan & Allemaal het zegt… Nope! Jij! Het gaat om JOUW! En als mensen daar niet mee kunnen dealen, dan mogen ze uit je leven verdwijnen. Immers: het is JOUW leven!

 

Dus lieve lezer:

Bedenk voor jezelf eens: waar wordt je nou daadwerkelijk blij van?

Wat wil je?

Wat voelt goed voor je?

Welke kant wil je op in je business? (Als je een business hebt.)

 

En neem daar de tijd voor! Ga er even rustig voor zitten. Sterker nog: keer gewoon even een poosje naar binnen… Net als wat ik afgelopen december maand heb gedaan. En natuurlijk: de benodigde coaching heb gevolgd. Immers:

Ik blijf het zeggen hoor: je kan wel denken dat je het allemaal zelf kan. Dat je het allemaal alleen kan. Maar zo werkt het dus niet. Als je verder wilt komen, zal je hulp mogen vragen. Aan anderen. Aan het Universum een bijdrage vragen etc.

 

Want:

Jij denkt dat je niet beperkend denkt. Jij denkt dat je allerlei mogelijkheden ziet… Maar geloof mij lieve lezer: die zie je niet! Als je in bepaalde patronen zit of in de dagelijkse sleur zit, dingen uit ons jeugd etc, ze hebben allemaal invloed op ons… Op ons denken. En daardoor dus ook op ons handelen. Een coach kan hier voorbij kijken. Die kan verder kijken dan JIJ kijkt (of denkt.) Die ziet andere mogelijkheden die jij niet ziet. Die gaat voorbij beperkende gedachtes, innerlijke furbies etc.

 

En weet:

Het is OK. Ze mogen er zijn. Ook dat is dealen met jezelf. Zelfacceptatie ook wel genoemd… Jezelf volledig omarmen. Van jezelf houden PRECIES zoals je bent. Zonder je ook maar iets aan te trekken van dat wat anderen zeggen of denken van je….

Niet zo gemakkelijk I know. Vooral als er altijd van alles tegen je is gezegd in je jonge jaren… Dat je niet goed genoeg bent. Dat je niet ok bent. Dat je het niet goed doet. Dat je je moet aanpassen aan de rest. Nee! Want wat nou als je dat gewoon niet wilt? Ik schreef er van de week nog over: wat als je je als een alien wilt gedragen en dat gewoon helemaal ok is?

Geen gedoe. Geen gezeur.

 

JIJ bent JIJ.

 

Jij mag houden van jezelf. Precies zoals je bent. Op elk moment. Je hoeft je NIET aan te passen aan anderen. Je hoeft je niets aan te trekken als men je raar vindt of niet begrijpt… Het gaat erom dat je jezelf accepteert. Je ‘’rare’’ trekjes (immers: wat is raar?) en al je capaciteiten erkend. Volledig. Oftewel: jezelf erkennen. Datgene wat je goed kan of bent, gewoon erkennen. Voor jou is het misschien heel gewoon. Iets simpels. Dat doe je wel even. Echter, voor een ander kan het héél anders zijn. Die kunnen of weten dat niet. Lukt het niet. En jij knipt even 1,2,3, in je vingers en je veranderd de boel. Dat is een capaciteit weet je dat?

Daar mag je jezelf een schouderklopje voor geven! Daar mag je TROTS voor jezelf op zijn. En zo kan ik nog wel vele andere dingen bedenken…

 

Waar het om gaat is dit:

Leer jezelf kennen. En geloof mij: dat is een proces. Het is ‘’het leven’’. Want neem nou zelf: we blijven leren. Elke fucking dag. We blijven onszelf ontwikkelen. Iedere fucking dag. Ook ik. Alleen de vraag is:

Hoe ga je met al die ontwikkelingen om? En sta je jezelf TOE om deze ontwikkelingen, deze veranderingen ook werkelijk toe te laten?...

Want jij bent jij. Jij bent de krachtige creator die zijn leven kan veranderen. Die er voor kan KIEZEN om de regie over zijn leven te nemen. Om gewoon je ding te doen. Je eigen ding. Je leven te LEVEN. I.p.v geleefd te worden.

Uiteindelijk zijn we allemaal mens hoor. En hebben we óók tijd voor onszelf nodig. Niets anders.

 

Dus lieve lezer:

Kan jij dat?

Doe jij dat?

Hoe vaak neem je nou écht de tijd voor jezelf? Hoe vaak ontken je jezelf nog dat je dat niet nodig hebt. Dat je wel ‘’door’’ gaat… Want: ja er ‘’moet’’ nog dit en dat. Zus & zo. Maar lieve lezer: wanneer houdt het op? Wanneer stopt het nou eens? Exact:

Het stopt NOOIT.

Ten minste, als je hier niet voor kiest…

Dus,

 

Wat KIES jij?

Wees eens aardig voor jezelf! En DEAL met jezelf lieve lezer!

Accepteer jezelf volledig & hou van jezelf. NU. Precies op DIT moment. Ok?

 

Liefs,

Renate

Inspirator via Renate's Spirit 

 

PS:

Heb je moeite met bovenstaande? 

Kan je hier nog wel wat hulp bij gebruiken?...

Check dan de pagina’s ‘’Coaching’’ (zie onderstaande link) en maak gebruik van waardevolle, waanzinnige acties!

Slechts t/m vanavond (30-01-2019) t/m 24.00 geldig.

Waar WACHT jij nog op?...

 

https://www.watalsallesmogelijkis.nl/coaching

 

Ik kijk er naar uit om je UP te levelen i.p.v. DOWN te levelen... 

Ik ben er voor JOU! Jij staat op nr. één!

Oké? 

 

PPS: 

Deel gerust mijn blog als je denkt dat ze waardevol is voor iemand anders (m.b.v. de onderstaande linkjes) OF reageer met een comment hieronder.

 

Een blog waarin Renate opnieuw reflecteert. Waarin ze kijkt naar haar eigen handelen. Haar keuzes. Haar onderneming én de invloeden hiervan op haar leven. Zowel zakelijk als privé. Wat een volledig ontspannen vakantie zou gaan worden, al dus de planning, werd opnieuw een vakantie á la Renate…

En dat = gewoon helemaal OK! ;)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.