Blog: Dromen met een boodschap.

Gepubliceerd op 4 april 2019 om 17:00

Vanmorgen vroeg met het hart in de keel wakker geschoten... Gedroomd. Echter, met een hele mooie boodschap. 

 

(Deze blog schreef ik al begin maart 2019. Echter had ik m nog niet gedeeld. Nu dus wél.🙂)

Afijn,

Je moet weten dat ik als klein meisje christelijk ben opgevoed. Echter de afgelopen jaren heb ik mij sterk ontwikkeld en sindsdien geloof ik in "meer" & "andere dingen"... Dát werd vannacht deels bevestigd.

 

Mijn droom:

Een ex vriendin wil met mij praten. We spreken beneden, in een hotel af. Op die plek is het nogal druk en ze wil naar boven. Heeft ten slotte een sleutel van een kamer. In de lift denk/ voel ik bij mijzelf: ik kan volgens mij beter omdraaien. Dit voelt niet zo goed. Ik negeer t...

 

Boven gekomen zien we een man met een pistool staan voor een kamerdeur. De ex vriendin zegt toch maar gauw deze kamer in? En kan zomaar een ándere kamer in.

Ondertussen probeer ik het personeel dat daar ook "gewoon" loopt duidelijk te maken dat er iets aan de hand is. Ze is traag van begrip en gelooft mij niet. Tevergeefs. De man heeft ons door. Sluit ons op in de kamer en staat met zijn pistool op ons gericht. 3x schiet hij pal

voor onze neus, ieder voor zich. Waardoor er een soort gas vrijkomt.

 

We duiken allemaal onder tafels. En hij legt een stuk hout voor onze neus & steekt het aan met lucifers. Ondertussen blijft hij het pistool op ons richten en zegt niemand ook maar één woord... Langzaam zullen we dus verbranden...

 

Het gekke is dat ik al half wakker wordt. Helikoptervieuwend zie ik mij nog. Lig ik daar te

dromen. En zit ik nog IN de droom. Ondertussen kan ik óók bedenken: je hebt nu 2 opties. Of je slaat die kerel met dat stuk hout neer. Óf je appt 112 en zegt dat je gegijzeld bent...

Ik begin al te appen en met behulp van Instagram vind ik de locatie... aangezien ik die was vergeten door de spanning.

 

Ik voel mijn hart in mijn keel bonken en denk: nee, dit is een droom. Dit is niet echt. Je kan nu door blijven dromen of écht wakker worden. Ik kies voor het laatste.

 

Met een diepe ademteug én kloppend hart schiet ik omhoog. Ik zit rechtop in bed en pas meteen een Body Proces toe op mijn borstkas. De spanning neemt af. Vriendlief werd al wakker & ik vertel wat er is gebeurd...

Een knuffel en dicht tegen elkaar aan liggen werkt helend.

 

Ik besluit op te blijven & zit dit nu te schrijven terwijl de vogels buiten fluiten...

Hij ligt nog lekker te slapen.

 

Clou/ boodschap:

-Vertrouw ALTIJD je "weten’’, je gevoel. (Geld dus voor mij, echter ook voor JOU lieve lezer!)

 

Je hoeft er NIET aan te twijfelen! Jij wéét dingen gewoon (en ik ook J)

 

&

-Je wist al dat er méér bestaat ... Dat je al veel langer op deze aarde rondloopt. Je bent ten slotte niet voor niets een "oude ziel".

EN dat je in een vorig leven heks bent geweest... En dat je toen verbrand werd...

 

(Dit heb ik overigens zo'n half jaar terug letterlijk gezien in een bos toen Martin en ik "gezellig" gingen wandelen... En dat ikzelf toen óók nog bij mijn keel ben gegrepen.)

 

Hoeveel bevestiging wil je hebben?

...

 

#dromen geen #bedrog #boodschap #heks #vorigleven #oudeziel #bevestiging #verbrand #spiritueel #life #coach #schrijfster #spreekster #AccessBarsPractitioner®

✨Renate Simon is werkzaam als Inspirator via Renate's Spirit.✨

Wat inhoud dat ze Spiritueel Life Coach, Schrijfster, Spreekster & Access Bars Practitioner® via Renate's Spirit is. Ze schrijft over vele diverse onderwerpen. Over haar dagelijks leven. Over haar ervaringen als ondernemer. Over spiritualiteit en nog zoveel méér.

Ze laat haar klanten en haar volgers zien dat alles mogelijk is. Dat je je dromen waar kan maken, mits je daarvoor kiest én daarvoor gaat. Een commitment toont. #Alles=Mogelijk! 

Ze laat je anders denken & anders doen. Waarin je volledig vóór jezelf gaat kiezen. Immers: JIJ staat op nr. één. Jouw leven, jouw keuze.

Dit doet ze middels diverse coaching vormen, waaronder middels healing. Ze coacht haar klanten op vele gebieden vanuit haar eigen ervaringen als ervaringsdeskundige en al haar opleidingen, trainingen & eigen coaches.

Ze wordt gezien als een inspirator voor velen.  

Renate is enthousiast. Direct. Puur. Altijd eerlijk. To The Point! Een échte levensgenieter. Naast haar werk, heeft ze natuurlijk ook nog diverse hobby's! Een bezig bijtje dus! Ze woont samen met haar lieve vriend, Martin & 2 nijnen in Nijkerk… Een gezellige boel dus!

Wil je méér van haar weten? Of óók door haar gecoacht worden? 

Neem vrijblijvend contact met haar op! En reageer hieronder via het reactieformulier.👇 

Voel je vrij! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.