Blog: What you see = what you get…

Gepubliceerd op 28 mei 2019 om 17:50
Raar? Anders? Puur? Of, just...  πŸ‘‰"what you see, = what you get". 

Mensen vinden mij soms raar... Snappen h-e-l-e-m-a-a-l nix van mij!
& dat = OK!
Ik snap soms óók helemaal nix van hun! & dat = óók OK!

Waar het om gaat = dit:
Als ik er goed over nadenk, ken ik maar weinig mensen die zó puur zijn als ik. En dat = niet om mijzelf op mijn borst te kloppen... Dat = gewoon wat ik zie gebeuren in deze maatschappij. 

Bij mij = het zo: als ik mij goed voel, dan merk je dat. Voel ik mij k#t, dan merk je dat. Mag ik je, dan merk je dat. Heb ik géén zin in jou, dan merk je dat...🀷‍♀️ ik volg hierin de #energie & mijn #gevoel. Ik prik overal dwars door heen... Freaking?
Nope.
Handig?
YES!

Simpeler kan ik het niet maken. Wél makkelijker!
Er = hier geen hogere wiskunde voor nodig...

Kortom: ik ben gewoon mijzelf. #eerlijk 

Wat ik doe als #inspirator zijnde = onderwerpen bespreekbaar maken waarvan anderen liever hun mond houden. Of, wat geheel onbekend terrein = & wat nog ontdekt mag worden. Sterker nog,
MOET vind ik. 

Ik zie het als mijn MISSIE om mijn avonturen te delen. Om mijn belevenissen te delen. Om de ervaringen & "lessen" die ik op mijn pad krijg te delen & dáárin mensen te #inspireren & te#coachen. 

Sterker nog,
Ik heb ook "doorgekregen" dat ik dit moet doen...Really... 

Dat ik daarin #weerstand krijg = OK. Dat niet iederéén daar op zit te wachten = óók OK.

Echter,
Er = ook veel vraag naar... 
Ik merk het. Ik zie het. Ik ervaar het... Er = behoefte aan "echt" #Zijn. 

Sommige spelen een spelletje. Een trucje. Nogmaals ik niet:
"What YOU see, is what you GET". Overal. Online & offline.

Wél ben ik een expert met mijn éxtra #voelsprieten. Voel ik exact aan wat JIJ op dit moment nodig hebt...
& kan ik dáárdoor dus mijn #energie aanpassen. Zie het als een soort #kameleon. Soms zit ik hoog in mijn energie, soms laag. Niet gek óók. Immers,
Ik werk & leef op mijn eigen energie... Ik pas mijn leven er op aan. Richt mijn #business op die manier in. Mijn sessies. Mijn relaties etc.

Wat er dan gebeurd = #magisch...πŸ’«

Mensen #voelen de verandering. Ervaren de verandering. πŸ‘€ de verandering. In hun #leven. Zowel #zakelijk als #prive.

Tijdens mijn 1 op 1 sessies @mijn praktijk 
kan ik je afgestemde #boodschappen mee geven. Of een #ingeving vertellen, die ik opeens "zomaar" door krijg...
Naast de behandeling geven waar je uiteraard voor komt...

Weet je?
Het leven = niet altijd makkelijk. Voor niemand niet. We hebben allemaal ons eigen #issues & ons eigen verleden... Onze eigen Ups & Downs...

Vraag = & blijft ALTIJD:
Ben JIJ klaar voor #verandering?
Ben JIJ klaar om IN de spiegel te gaan kijken?
Om je πŸ’© aan te gaan kijken?
& om op #avontuur te gaan?
Het avontuur dat #leven heet.

Immers,
Leven, het = je gegeven. 

#kies #jij het?

πŸ‘‰ Als JIJ blij van mij wordt, als jij wel een #steuntjein de rug kan gebruiken? Een luisterend oor. Of een πŸŒΆtige opmerking die je #wakker doet schudden & je ogen doet openen... Echter, altijd op een #liefdevolle manier...

Dan nodig ik je uit...
Uit in mijn praktijk @Nijkerk. (Geloof mij; ik wéét dat deze boodschap bij de "juiste mensen" terecht komt... Immers daar stuur ik mijn #sprankels voor uit & het bewijs = er elke wéér aangezien ik de aller leukste & liefste klanten heb!)πŸ’—

Dus lieve lezer,
Momenteel kan je nog t/m a.s. vr, de 31e gebruik maken van een hele speciale #actie.
De "Feel-good Actie". Maak kennis met mij in real life. Ervaar mij... Ervaar jezelf. Lees hier méér: 
πŸ’—https://www.watalsallesmogelijkis.nl/product/667559/feel-good-actie πŸ’—

Immers,
Wat ik doe = magie. Echter, JIJ bent óók #magie. Gekke, lieve, crazy Thinkerbell die je daadwerkelijk diep van binnen bent! 
🧚‍β™€οΈπŸ§š‍β™‚οΈπŸ§š‍♀️

Zie ik je in mijn praktijk?
= het NU eindelijk tijd vóór jou!?

Jij wéét t antwoord...

Voel t.
Ervaar t.
Merk t.
Wéét t!

Magische groetjes & liefs van mij😘
Renate, Spiritueel Life Coach via #renatesspirit πŸ’«
& hierbij nogmaals de link... πŸ€—

 

✨Renate Simon is werkzaam als Inspirator via Renate's Spirit.✨

 

Wat inhoud dat ze Spiritueel Life Coach, Schrijfster, Spreekster, Voetmasseuse & Access Bars Practitioner® via Renate's Spirit is. Ze schrijft over vele diverse onderwerpen. Over haar dagelijks leven. Over haar ervaringen als ondernemer. Over spiritualiteit en nog zoveel méér.

 

Ze laat haar klanten en haar volgers zien dat alles mogelijk is. Dat je je dromen waar kan maken, mits je daarvoor kiest én daarvoor gaat. Een commitment toont. #Alles=Mogelijk! 

Ze laat je anders denken & anders doen. Waarin je volledig vóór jezelf gaat kiezen. Immers: JIJ staat op nr. één. Jouw leven, jouw keuze.

 

Dit doet ze middels diverse coaching vormen, waaronder middels healing. Ze coacht haar klanten op vele gebieden vanuit haar eigen ervaringen als ervaringsdeskundige en al haar opleidingen, trainingen & eigen coaches. Ze wordt gezien als een inspirator voor velen.  

 

Renate is enthousiast. Direct. Puur. Altijd eerlijk. To The Point! Een échte levensgenieter. Naast haar werk, heeft ze natuurlijk ook nog diverse hobby's! Een bezig bijtje dus! Ze woont in Nijkerk met haar 2 nijnen: Truus & Teddy, welke midden in de woonkamer staan. Een gezellige boel dus!

 

Wil je méér van haar weten? Of óók door haar gecoacht worden? 

Neem vrijblijvend contact met haar op! Klik hier: Contact.  

Voel je vrij! Evenals, voel je vrij om deze blog met anderen te delen in jouw netwerk als je denkt dat het voor hun van waarde is. Hoe méér mensen geïnspireerd worden, hoe beter! Gebruik onderstaande knoppen. Dank alvast!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.