Blog: Ik geloofde niet dat ik "het" kon...

Gepubliceerd op 15 mei 2019 om 19:10

Oké als eerste, ik wéét gewoon niet waar ik moet beginnen omdat t zóveel is. Omdat dit zó rauw, puur & eerlijk is, dát ik het óók NIET mooier kan & wil maken dan t is... Laat ik dan dus ook maar gewoon beginnen.

 

Als eerste:

"Niets is wat het lijkt & alles is het tegenovergestelde wat het lijkt" althans de "Access beweging"...

Wat een k#t zin dacht ik altijd. Waar slaat dat op? Waar gaat t over?...

 

Inmiddels wéét ik het. Inmiddels heb ik het ervaren: in Huize Pit ging het niet zoals ik dacht dat het ging. Immers, ik wilde het NIET zien... Vandaar dat ik ook een nieuwe bril kreeg onlangs met glazen die TE sterk waren, gedurende een aantal weken, voor mij op dát moment. Immers, ik de nieuwe bril inmiddels mét plezier draag! En zonder "last".

 

Dan het stukje "Ik geloofde niet dat ik het kon"... Laat ik je meenemen naar iets méér dan een jaar geleden. December 2018. Overigens, nu ik deze blog schrijf, denk ik, dit gaat nog véél & véél verder terug... eigenlijk al naar mijn kindertijd...

 

Echter,

Voor NU hou ik het even hierbij. Ruim een jaar geleden kwam Martin in mijn leven. Martin een "doodgewone" jongen. Een jongen met een onwijs groot hart. Een hart vol liefde. Passie, balans & innerlijke wijsheid. ZIJN wijsheid. Ik vond hem meer zo'n "aardsmens". Ik weet overigens niet of dat een echt woord is, aangezien ik wel vaker mijn eigen woorden verzin...

 

Wat ik bedoel met aardsmens is dit:

Martin is altijd zó geaard. Dicht bij zichzelf. Zijn gevoel etc. EN hij at natuurlijk helemaal biologisch. Nam weinig rommel tot zich & leefde dicht bij zijn hart, zijn gevoel. Oh &, hij was "spiritueel".

 

Ik daarin tegen, liet mij regelmatig beïnvloeden door andere energieën. Andere wezens & was niet zo geaard. Sterker nog: het afgelopen jaar ben ik zeer regelmatig mijn lichaam "uit gevlogen". Omdat ik dacht toedeloki aarde! Ik wordt hier niet blij van! Ik wordt niet blij van al die aardse verplichtingen. Al die regeltjes. Ik wordt niet blij van de mensen hier op aarde. Ik wordt niet blij van mijzelf, mijn lichaam, alles wat zich zó aan het ontwikkelen is... Waaróm zou ik hier dan blijven?

 

Echter,

Het is/ was tóch ECHT de bedoeling dat ik hier bleef & wél met een reden heb ik geleerd. Ik heb nu in nog geen één week tijd, zóveel over mijzelf geleerd. Mijn functioneren het afgelopen jaar. Mijn eigen rol hierin. Mijn keuze. De keuze van mijn ziel, welke al vooraf mijn geboorte was bepaald natuurlijk én de rol van Martin hierin.

 

Want wat is het?

Ik geloof, dat Martin in mijn leven is gekomen/ gestuurd omdat ik niet geloofde dat ik "het" kon. Omdat ik NIET écht vertrouwde op mijzelf & mijn "gaves" (op datgene wat ik nu dus zo extreem ontwikkeld heb.) EN omdat ik een VEILIGE omgeving nodig had, een dak boven mijn hoofd, een schouder om op uit te huilen, een steun in de rug & onwijs veel liefde, om mijzelf te ontwikkelen. En hóe zou ik je zeggen!

 

Het afgelopen jaar ben ik volledig "spiritueel ontwaakt" zoals wij, "spirituele mensen" dat zeggen. Wat niet anders wil zeggen dat mijn extra "gaves", mijn weten, mijn éxtra voelsprieten volledig zijn ontwikkeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles stroomt & "actief" is. Het lijntje met boven staat volledig open... Afgelopen week kreeg ik daar keer op keer een herinnering of bevestiging van op allerlei manieren. Er zijn werkelijk wonderen gebeurd hier. Overigens niet alleen deze week, die zijn mijn hele leven al héél vaak gebeurd omdat ik o.a. al meerdere bijna doodervaringen achter de rug heb enz.

 

Over mijn Spirituele Ontwikkeling, dat betekent dat ik:

-praat met "hierboven".

-praat met overleden zielen & andere wezens (ook wel entiteiten genoemd etc. Ik heb daar eerder een blog over geschreven.)

-dat ik ze soms zie...

-dat ze mij boodschappen door geven. Soms gewoon dingen "influisteren" die ik écht niet vooraf kon weten. Dat er bijv. dingen met een persoon zijn gebeurd of datgene waar iemand momenteel tegenaan loopt. Echter tóch niet verteld om welke reden dan ook. Waar ik mijn handen mag neerleggen om te behandelen tijdens mijn sessies zodat de pijn weggaat enz.

-dat ik soms zelfs dingen van vorige levens door krijg...

-dat ik heel veel dingen gewoon al WEET, al voordat dingen daadwerkelijk gebeuren, wist ik al dát ze gingen gebeuren. (Zo dus óók wat ik aan het einde van deze blog ga delen.)

-voel dat de engelen, mijn gidsen & andere spirituele helpers bij mij zijn.

-sterker nog: ik heb zélfs mijn zogenaamde "geldgids" gezien voor 2 weken terug...

-kan voelen waar & wanneer mensen pijn hebben & het exact op de desbetreffende plaats kan helen.

-als mensen A zeggen, echter B bedoelen, dan heb ik dat door... enz.

Dit gebeurd allemaal voor mijzelf. In mijn dagelijkse privé leven. Echter óók zakelijk. En dus

ook in mijn sessies... Kortom: altijd dus! Ik heb nu óók geleerd om er mee om te gaan.

 

Immers,

anders zou ik natuurlijk gek worden. Dat begrijp je vast. En dit is als ik eerlijk ben, altijd al zo geweest. Althans, het verscheen op sommige momenten in mijn leven, alleen dan drukte ik het weer weg. Dan ontkende ik het. (Ik ontkende dus eigenlijk mijzelf.) Ik ging bij mijzelf weg. Ik ging bij onze eigenlijke bron vandaan. Immers, Ik wilde het NIET. Kon het niet. Begreep het niet. Wist het niet. Ontving het niet.

 

Nu,

Nu is dat wél anders. Wat is er dan anders?

 

Ik luister nu.

Ik ontvang nu.

Ik begrijp nu.

Ik handel nu & zeg nu.

 

Naar dát wat ik toegefluisterd krijg. Naar dat wat er gezegd wordt. En dan niet door Martin,

collega's of andere mensen hier op dit aardse bestaan. Nee, ik luister nu naar Spirit. En met Spirit bedoel ik al het eerder genoemde: overleden zielen, andere wezens, engelen, gidsen etc. Ik luister naar wat ik door krijg. Naar wat er wordt ingefluisterd. Naar wat ik zie, hoor, merk of waarneem. En dát geef ik door.

 

Het bijzondere hieraan is dat het ook altijd resoneert met de persoon die ik voor mij heb. Ze hebben altijd herkenning, steun of handvatten aan wat ik ze mee mag geven. En dat is bijzonder mooi. Daarnaast nemen de lichamelijke- &/ of psychische klachten dan ook af of verdwijnen zelfs volledig door alles wat er mag ontstaan in mijn sessies. Men gaat weer stralen op alle gebieden in zijn of haar leven. Zowel zakelijk als privé. Oftewel: dingen veranderen in positieve zin. Er ontstaat een TransformatieProces. Een innerlijke reis.

Het punt wat ik met deze blog wil maken, is dit: ikzelf geloofde dit allemaal niet écht. Aan het begin dan he... Ik kon niet bevatten dat ik dit zou kunnen... Sterker nog: ik wilde het óók niet...

Omdat het voor mij soms als een vloek & een zegen voelt. Durfde er ook niet volledig op te

vertrouwen. Het te geloven.

 

En toen was daar Martin...

Martin had mij "door". Hij zag dat ik met deze dingen worstelde. Echter, hij zag ook al mijn kwaliteiten in mij & moedigde mij aan om dit te gaan doen. Hij motiveerde mij om méér cursussen hiervoor te gaan doen. Dingen er over te lezen, te luisteren of daadwerkelijk in de praktijk brengen & oefenen. Zoals bijv. het "geïnspireerd spreken". Waarbij ik volledig mijn intuïtie volg & doorgeef wat er "doorkomt". En natuurlijk in al mijn sessies etc...

Kortom: altijd dus! Want, ik leef volledig op mijn gevoel, mijn intuïtie & doe datgene wat goed voelt voor mij.

 

Inmiddels,

vertrouw ik hier op. Doe ik dit. En dat gaat met vallen & opstaan. Het is namelijk het loslaten van mijn Ego & volledig in verbinding staan met Spirit & mijzelf. Volledig DURVEN te luisteren naar mijn gevoel, mijn éxtra HSP voelsprieten & dus mijn lichaam volledig te zien als mijn kompas. Evenals Spirit dus mijn kompas te laten zijn.

Doordat ik dit nu doe & bovenstaande NU ook daadwerkelijk in mijn praktijk uitvoer (Al een heel poosje hoor, echter niet altijd zo uitgebreid over geschreven.) Ben ik als ware klaargestoomd voor mijn verdere ontwikkeling.

 

Want boy o boy....,

ik wéét inmiddels héél zeker dat er nog véél méér aankomt & dat ik nog véél meer ga doen dan "enkel" het huidige wat ik nu als Inspirator via Renate's Spirit doe. Wat ik ergens héél gaaf vindt & ergens ook zeg ik eerlijk: doodeng. Omdat het een hele ontdekkingstocht is. En omdat dat natuurlijk het nodige innerlijke werk met zich meebrengt & een TransformatieProces. Again... Immers, de ui mag elke x weer verder & een laagje dieper afgepeld worden. Geld ook vóór jou overigens liever lezer. ;)

 

En,

Nu komt het: dat pad behoor ik nu alleen te bewandelen. In de zin van: Martin & ik gaan niet meer samen verder. Althans, voor NU. Immers, wij laten de toekomst geheel open... En zien wel wat er op ons pad komt. Of dat wij tóch nog wel bij elkaar horen te zijn. Dit betekent dus dat ik sinds zaterdag 11 mei 2019, weer Single ben.

 

Note:

Wat overigens NIET betekent dat dit een vrijbrief is voor alle Single mannen... Geloof mij: ik zit daar écht niet op te wachten. Toen niet. Nu niet. Dus bespaar je de moeite!

 

Echter, dit betekent ook NIET dat wij géén contact meer hebben. Sterker nog:

we, Martin & ik zijn & blijven gewoon goede vrienden & kijken wat de toekomst ons wellicht nog verder brengt. We waren namelijk niet alleen partners. We waren ook elkaars maatje. Vrienden. Steun & toeverlaat.

 

En werk gerelateerd hielpen we elkaar natuurlijk óók héél erg: voor beide. Ik met zijn bedrijfsleider functie & hij mij in mijn business met alles wat daar bij komt kijken. Wij hebben zo'n mooie reis samen afgelegd & zóveel meegemaakt in een jaar tijd... Een ieder op persoonlijk vlak. Relatie vlak. Zakelijk vlak. Spiritueel vlak. Kortom alles...

Daar zijn we héél dankbaar voor & dat koesteren we dan ook beide. Evenals alle andere mooie, grappige of "rare" momenten. En alle prachtige foto's van ons samen... Zelfs nog die van de laatste Fotoshoot gemaakt door Floris Snoek & natuurlijk alle selfies. ;p

 

We hebben elkaar op weg geholpen op heel veel gebieden. En kunnen daar héél goed over praten samen. Heel diep. Dat is érg fijn. En bijzonder. Dat heb je niet met iedereen. Dat heb ik zeker eerder nog nooit in mijn relaties gehad... Logisch óók. Want die eerdere mannen waren geen Tweelingziel van mij (lees verderop.)

 

Ik snap dat dit voor héél veel mensen onverwachts komt. Omdat wij zo'n "leuk stel" zijn. Omdat we zó goed bij elkaar passen. Omdat we elkaar zo mooi aanvullen. Omdat onze liefde zo sterk is... Deze is er overigens nog stééds, echter op een andere manier. We houden nóg steeds zielsveel van elkaar & ALLES wat we deelde was écht. Alles wat ik op mijn Social Media plaatste, of als men ons samen zag in real life, was écht. En alle tips & info die wij in het "Creëer je IDEALE relatie" programma hebben gedeeld was écht. Wat overigens nog steeds een héél mooi & waardevol programma is... Waar je sowieso als Single zijnde én als koppel zijnde veel aan hebt. Je leest het hier: Online Programma: Creëer jouw Ideale Relatie

Inclusief met een hele leuke actie! Al zeg ik het zelf. :) 

 

Echter,

Er was ook iets anders. En dat was/ is dit:

Martin & ik zijn zogenaamde "Tweelingzielen". Wat betekent dat wij elkaar al kennen uit vorige levens (dus niet enkel uit DIT aardse leven) & dat wij elkaar continu spiegelen. Écht continu...

Zo óók de "lessen" die wij zélf te leren hebben. Als lezer van mijn blogs weet je vast wel dat een ieder van ons bepaalde lessen te leren heeft. Daar waar ik mee begon aan het begin van deze blog: onze ziel WIL bepaalde lessen leren. Ik zeg dan ook niet voor niks: "alles gebeurd of komt met een reden". Zo weet ik dat mijn ziel pure, diepe liefde wilde leren voelen. Opnieuw eigenlijk. Omdat ik natuurlijk al wel eerdere relaties heb gehad.

 

Echter,

Mijn relatie met Martin was absoluut anders. Deze ging véél meer de diepte in. Op werkelijk alle gebieden...

Daarnaast waren we ook écht energetisch met elkaar verbonden. En voelde we continu van alles van elkaar aan. De super leuke dingen. Echter, dan dus óók de niet leuke dingen. Dat is natuurlijk de keerzijde.

Verder versmolten wij heel vaak in elkaar. Dat is super fijn als je bijv. intiem met elkaar bent. En dus hadden wij super fijne, lekkere seks. Als we beide er écht voor "in de stemming" waren natuurlijk.

 

Echter, aan dat versmelten & energetisch met elkaar verbonden zijn zit óók een andere kant...

Namelijk: je bent véél met de ander bezig & cijfert jezelf dan soms weg. Dit deden wij. We waren dan bezig elkaars shit op te lossen & daardoor kon ik mij op dergelijke momenten slecht op werk focussen als ik gewoon alleen thuis achter mijn pc aan het werk was. Wat natuurlijk de nodige gevolgen had...

 

Kortom:

Ik heb de afgelopen tijd héél veel over dit onderwerp geleerd. Heb mij enorm verdiept in Tweelingzielen.  Audio's geluisterd. Artikelen gelezen enz.

En nu zijn we er samen uit. Voor NU kunnen we NIET meer elkaar samen leven in één huis. Het is te confronterend. Te heftig. En geeft regelmatig gedoe. Het was een hele bijzondere, intense & leerzame relatie. Een bijzonder mooi proces. Eén met een lach & een traan... En waarin veel persoonlijke ontwikkeling centraal stond voor ons beide. Dit alles betekent dan ook dat hij maandag 13 mei 2019 al zijn spullen komt halen & dat een ieder van ons zich volledig op zichzelf gaat richten & verder aan zichzelf gaat werken. Hierdoor komen we wellicht wél weer bij elkaar. Omdat er dan meer ruimte is ontstaan voor beide & een stuk verder zijn in ons ontwikkelingsproces. Echter, dat weten we niet.

 

Immers,

Ook al weet ik héél vaak al dingen "zomaar"... En wist ikzelf zelfs allang dat dit zou staan te gebeuren... Kan een ieder van ons, dus ook jij lieve lezer, een andere keuze maken. Elke keer weer.

En dus kunnen de omstandigheden weer veranderen die eerder op een bepaalde manier werden "gezien" of "geweten".

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog je zogenaamde pad dat je behoort te lopen. Wat waarin ik in geloof, toch al een soort van is uitgestippeld voor je... Om alle lessen te leren die jóuw ziel WIL leren. Waardoor je soms door het Universum als ware wordt "gedwongen" een bepaalde kant op te gaan.

Snap je dat lieve lezer?

 

Wat betreft de zaak:

Renate's Spirit blijft gewoon bestaan. En ik ga hier gewoon mee verder. Hoewel het natuurlijk wél zo was dat Martin mij met héél veel dingen hielp... Dagelijks. Ik zal daarin nu andere keuzes mogen maken & wellicht op den duur misschien weer extra handen voor in mogen schakelen.

Echter, voor nu, kan ik dat niet opbrengen. Nieuw personeel inwerken kost een hoop tijd & energie. Evenals een juiste "match" vinden. Ik doe het dan tóch liever zelf.

Ik focus mij op mijzelf. Ben éxtra lief voor mijzelf. En al helemaal op de dagen dat ik mij super k#t voel.

 

Immers,

die zijn er & deze mogen er ook zijn natuurlijk. En daar mag ik doorheen. Sterker nog: dáár moet ik doorheen om dit proces te verwerken. Ik mag leren weer alles volledig zélf te doen. En mijn eigen "mannetje" te staan. Dat is mij eerder gelukt en zal mij nu óók weer lukken. Evenals dat Martin dat ook gaat lukken. Ook hij heeft dit natuurlijk eerder gedaan & alleen gewoond. Dit alles neemt niet weg dat ik alleen maar zit te huilen... Ik heb óók gewoon momenten waarop ik mij super goed voel & sta te zingen & te dansen... Omdat ik er dan gewoon OK mee ben & ervoor kies om mij goed te voelen.

 

Overigens,

Mocht je mij tegenkomen in real life op straat etc. Ja, ik ben véél afgevallen de laatste tijd. En daar zijn nu nog méér kilo's bij gekomen. Hoeveel precies weet ik niet... Ik raak de weegschaal even niet aan.

 

Echter,

Ik ben er OK mee. Ik hoefde natuurlijk niet af te vallen. Echter, de situatie is er nu eenmaal naar & nu zit mijn "strakke rok" gewoon weer helemaal los. Dus ja zo heeft ieder ding een voordeel & een nadeel. Bovendien, heeft het óók een spirituele betekenis: ik mocht & mag nog steeds gewoon veel loslaten...

Daarnaast: ik heb geen ondergewicht & voel mij regelmatig óók super goed.

Dus, what’s the problem?

 

Nogmaals:

Ik blijf gewoon werken zoals ik altijd deed. Deze periode misschien zelfs wel weer méér... Omdat het afleiding geeft. En omdat ik nu al het 3e jaar met mijn onderneming in gegaan ben. En mijn bedrijf is écht mijn kindje en dus stop ik niet! Sterker nog:

Het werken geeft mij afleiding. Het voelt goed & houd mij op de been.

 

Immers,

ondanks dat ik zoveel kan & mij zó spiritueel ontwikkeld heb, ben & blijf ik tóch een mens... Een mens met gevoelens & emoties.

Oh ja & een oude ziel in een jong lichaam. Dat je het nog ff weet ;).

 

Verder,

Heb ik een leuke actie bedacht omtrent ons relatie programma: ‘’Creëer je Ideale Relatie’’.

Namelijk: t/m 31 mei 2019 is het programma "Creëer je Ideale Relatie" nog aan te schaffen in de webshop. En wél met een speciale actie: je betaald nu i.p.v. €150,- ex btw €75,- ex btw. Wat betekent dat je 50% korting krijgt. Dit = véél korting! Zeker als je kijkt naar alle content, alle info die je krijgt… Informatie, opdrachten, noem maar op in een mooi E-book & op video. Je kan, mits je een internetverbinding hebt, dus alles bekijken waar & wanneer je wilt… En dat voor zo’n investering!

 

‘’Leer jouw Soulmate aan te trekken middels de Wet van de Aantrekking’’.

 

Of, werk samen aan je relatie met je huidige partner. En vooral: werk aan je relatie met JEZELF, oftewel zelfliefde dus. Onderwerpen als intimiteit, praten met elkaar, werken aan zelfliefde, diverse Tools uitgelegd. Van verliefd naar houden van. Enz… Je leert het allemaal in ons programma! Bekijk & bestel het hier:

Online Programma: Creëer jouw Ideale Relatie

Daarnaast krijg je als je het relatie programma koopt, óók nog 50% korting op één volledige

sessie bij mij in de praktijk. Dit mag een Healing Bars sessie zijn of een ‘’EHBO-Voetreflexmassage’’ om weer helemaal uit je hoofd IN je lichaam te komen & weer te kunnen voelen. Bijvoorbeeld datgene wat je nou écht werkelijk wilt & waarin je NU geen keuze kan maken & daardoor er op los piekert… Dat is sowieso voorbij als je bij mij, Renate in mijn praktijk bent geweest!

Dit betekent dat je i.p.v. €350,- ex btw voor 1,5 tot 2 uur nu slechts €175,- ex btw betaald voor één volledige sessie. Wat een ‘’Feel Good – Actie!’’

Immers, een behandeling én Coachings sessie in één bij mij in de praktijk doet écht wonderen! Er ontstaan Transformaties, dat wil je niet weten…

 

Een sessie bij mij in de praktijk in Nijkerk is inclusief Coaching & boodschappen/ ingevingen doorgeven. V.d. Healing Bars sessie krijg je een audio opname welke je zo vaak als je kan/ wil op ieder moment weer terug luisteren zodat alles nog dieper op cel niveau doorwerkt. En het ingezette proces nog verder door kan werken waardoor je nog méér resultaat behaald!

 

De investering voor het programma heb je dan dus dubbel & dwars terug verdiend!

Lees hier meer over de Healing Bars sessies: Healing Jaartraject, BARS

 

& waarom zou ik dát doen?...

Immers, je eigen relatie is net uit gegaan denk je nu. Hoe kan je mij dan in vredesnaam

begeleiden?...

 

Nou,

Zoals ik al zei heb ik mij enorm verdiept in relaties. Dit is de afgelopen maanden al zo. Immers je kan je voorstellen dat het stuk tussen Martin & mij niet v.d. 1 op andere dag is gekomen.

Ten 2e, ik heb al meerdere mensen mogen begeleiden met relatieproblemen of het verwerken hiervan. En altijd pakte dit bijzonder verrassend uit en was men erg blij met de resultaten.

Ten 3e: Martin & ik hadden een zogenaamde "TwinSoul relation". Oftewel: een

Tweelingzielenrelatie. Dus is dus géén gewone relatie & gaat veel dieper, intenser & kan juist ook helend zijn voor elkaar & super mooi/ fijn etc. Echter voor ons was dat dús op een gegeven moment een ander verhaal...

 

Dus, twijfel niet & investeer via onderstaande link IN JEZELF: ‘’Feel Good – Actie!’’

 

Immers,

Hoe lang is het nog OK om niet écht naar jezelf te gaan luisteren, naar je lichaam, je verlangens, je wensen & je gevoel?...

Waarom wachten, als je er NU al aan kan gaan werken? Twijfel dus niet!

Nogmaals deze actie = beperkt geldig. Namelijk t/m 31 mei 2019 & komt ook NIET meer terug…

 

PS:

Ná het ontvangen v.d. betaling ontvang je het relatie programma in je persoonlijke inbox EN maken we samen een afspraak voor je volledige sessie! Waarin jij zélf mag bepalen wat dat dan wordt. Of een volledige Healing Bars sessie of een ‘’EHBO-Voetreflexmassage’’. Wat JIJ wilt. Jóuw ‘’Feel-Good!’’.

 

Check deze link: ‘’Feel Good – Actie!’’

Mocht je nog vragen hebben over het 1 of het ander, dan hoor ik dat uiteraard graag. Je kan mij mailen via de Contact pagina of stuur mij een PB'tje via mijn Social Media: Facebook/ LinkedIn.

 

PS2:

Mocht je nou géén gebruik willen maken van bovenstaande acties. Echter wél al mijn gratis content & werk waarderen, voel je dan vrij om een vrijwillige donatie te doen om mijn werk te blijven steunen & een donatie te doen. Dit zijn de gegevens:

Bank: NL65 KNAB 0257 6243 33

Ten name van: Renate’s Pit

 

Bedankt voor alle steun in welke vorm dan ook. Wij waarderen dat zeer!💗

 

PS3:

Inmiddels, is bijna de gehele verhuizing achter de rug… En hebben Martin & ik al een manier gevonden om hier mee om te gaan… Immers, TransformatieProcessen gaan altijd snel bij ons! Wij hebben veel gepraat samen. En wij hebben diverse Tools toegepast. Samen hebben we nog hele gelukkige momenten & steunen elkaar. We hebben nog gewoon goed contact & zijn beide gelukkig met de nieuwe situatie. Echter, we zijn wél gewoon Single & leven apart.

 

Mocht je ook tegen vergelijkbare dingen aanlopen in jóuw relatie of zijn er momenteel andere dingen die spelen, voel je dan vrij om gebruik te maken van de ‘’Feel Good – Actie!’’

Immers, wij gunnen een IEDER een fijn & gelukkig leven! Immers, Alles = Mogelijk!

Meer info, check hier: ‘’Feel Good – Actie!’’ Enne, niet twijfelen he. Gewoon DOEN! Ik zie je snel! 

 

Liefs,

Renate 

✨Renate Simon is werkzaam als Inspirator via Renate's Spirit.✨

 

Wat inhoud dat ze Spiritueel Life Coach, Schrijfster, Spreekster, Voetmasseuse & Access Bars Practitioner® via Renate's Spirit is. Ze schrijft over vele diverse onderwerpen. Over haar dagelijks leven. Over haar ervaringen als ondernemer. Over spiritualiteit en nog zoveel méér.

 

Ze laat haar klanten en haar volgers zien dat alles mogelijk is. Dat je je dromen waar kan maken, mits je daarvoor kiest én daarvoor gaat. Een commitment toont. #Alles=Mogelijk! 

Ze laat je anders denken & anders doen. Waarin je volledig vóór jezelf gaat kiezen. Immers: JIJ staat op nr. één. Jouw leven, jouw keuze.

 

Dit doet ze middels diverse coaching vormen, waaronder middels healing. Ze coacht haar klanten op vele gebieden vanuit haar eigen ervaringen als ervaringsdeskundige en al haar opleidingen, trainingen & eigen coaches. Ze wordt gezien als een inspirator voor velen.  

 

Renate is enthousiast. Direct. Puur. Altijd eerlijk. To The Point! Een échte levensgenieter. Naast haar werk, heeft ze natuurlijk ook nog diverse hobby's! Een bezig bijtje dus! Ze woont in Nijkerk met haar 2 nijnen: Truus & Teddy, welke midden in de woonkamer staan. Een gezellige boel dus!

 

Wil je méér van haar weten? Of óók door haar gecoacht worden? 

Neem vrijblijvend contact met haar op! Klik hier: Contact.  

Voel je vrij! Evenals, voel je vrij om deze blog met anderen te delen in jouw netwerk als je denkt dat het voor hun van waarde is. Hoe méér mensen geïnspireerd worden, hoe beter! Gebruik onderstaande knoppen. Dank alvast!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.