Sooo what?!

Gepubliceerd op 31 mei 2019 om 11:51

We zijn uit elkaar. Ja en? Betekent dat dat we elkaar nu nooit méér hoeven te zien? Betekent dat we al ruziënd met elkaar moeten communiceren ALS we dat dan dus nog zouden doen?!

Weet je?
Ik ben er letterlijk KLAAR mee! Nadat ik de eerste blog hierover eindelijk had geplaatst (immers, ik wist dat dit er van zou komen...) kreeg ik allemaal "oma's" op míj af... Oftewel, ongevraagde adviezen. Projectie hier. Projectie daar. (Inmiddels is dat al wel behoorlijk afgenomen hoor... Ik had deze blog al veel eerder geschreven namelijk. Echter ja, het gebeurd nog wél. Vandaar deze blog. Ter overdenking voor een ieder wie dat wil/ voor open staat.)

Want:
Je relatie is net uit & jullie willen óók nog gewoon vrienden blijven?! & nog normaal met elkaar om gaan ook?
Dát kan écht niet hoor! Immers, toen MIJN relatie uit ging & hij was mijn vriend geworden, konden we écht niet elkaar nog zo blijven zien hoor. En dat je zegt dat het goed met je gaat & dat jullie beide OK zijn, dat geloof ik niet. Dit kost namelijk tijd. Het = een proces. 

Pardon? Really?
Excuses moi? 
Mag ik zélf bepalen hoe ik mij wil voelen? Mag ik ZELF bepalen of ik Martin nog in mijn leven wil hebben of niet?


Mogen WIJ zelf bepalen hoe wij hier mee om gaan?...

Want feit dat het bij jóu niet lukte, wil niet zeggen dat het ons nog niet lukt. Of, het feit dat toen jij eerder liefdesverdriet had, dat toen je hele wereld op zijn kop stond & helemaal niets meer kon, betekent nog niet dat ik dát hoef te doen?

En,
Zo kan ik nog wel even doorgaan...

The winner takes it all... zegt men...
Ik BEN een winner. Ik neem het voor lief. De shit (immers die heb/ krijg ik écht wel hoor) neem ik voor lief... 

In de zin van: ik ben er NU inmiddels alweer een poosje mee bezig om het te shiften. Immers, ik niet zoveel zin er méér in heb. In al die shit over mij heen te krijgen. En dus doe ik wat aan mijn innerlijke afstemming. Vertel ik mijzelf een ander verhaal...

Er = namelijk maar één ding wat ik wil:
Ik wil LEVEN. En wel als een échte Thinkerbell! 

En in dat leven, daar hoort bij:
- een succesvolle business
- de allerleukste klanten 
- de mooiste samenwerkingen 
- veel schrijven (heel véél)
- veel me-time... Immers door die me-time ben ik de ALLER aller beste versie van mezelf. Waardoor ik mijn klanten weer super goed kan helpen. 
- lieve mensen.
En ja, ook Martin hoort daarbij. Althans, dat is hoe ik het nú zie.

Hoe & wat dáár zijn we samen nog niet over uit... In welke vorm, dáár zijn we samen nog niet over uit.

Echter,
We weten wél dat t gaat om dit:
Dat we in welke vorm dan ook, dat het er om gaat dat WIJ gelukkig zijn. Dat het er om gaat dat WIJ ons er goed bij voelen. Ook al is het anders dan de norm...
Ook al valt er géén labeltje op te plakken... Serieus ik heb écht een dikke vette hekel aan al die labels! Ik gebruik ze soms, zo'n hokje... Omdat de maatschappij dat begrijpt. Omdat ik graag wil, dat men mij begrijpt. Zodat mijn boodschap, mijn verhaal duidelijk wordt.

Echter, dat wil NIET zeggen dat ik die labels zélf wil toepassen... of gebruiken.

Afijn.
Terug naar Martin & mij...
Ik wil bij elkaar zijn op momenten dat we daar behoeften aan hebben. Ik wil elkaar lief hebben & de liefde zelfs bedrijven, als we daar behoeften aan hebben. Ik wil elkaar helemaal niet zien, als we daar behoeften aan hebben. 

Enz. Enz.

Ook al is dat buiten "de norm". Immers, f#ck die norm! En wie bepaald die norm? & waarom is er überhaupt een norm?! 

Het gaat toch over voelen?... Over leven? Het gaat toch over datgene doen waar je rikketik in positieve zin sneller van gaat kloppen?! Over je 💗 volgen.
Etc. Etc.

En dus,
Je kan zeggen wat je wil, ik heb schijt aan je mening. Aan je oordeel. Of aan je label.
Goodbye!
Ik vraag er niet om. Ik hoef ze niet! & ik stuur alles wat je dan wel bewust of onbewust stuurt, gewoon wéér terug. Retour afzender met bewustzijn!
En alles wat dat niet toelaat, Ctrl Alt Delete dat! 

Immers;
Ik ben ik.
En jij bent jij!

En als we allen doen wat we ZELF willen,
Maakt ons dát blij! 

😇


Ik nodig je dan ook uit...
Ik nodig je uit om gebruik te maken van de 💗 "Feel-Good Actie"! 💗 Slechts t/m vrijdag de 31e tot 24.00 gebruik van te maken.

Een mogelijkheid om méér te leren over jezelf. Jezelf te leren kennen. Om pijnlijke stukken op te lossen & los te laten via een unieke methode. Daarnaast krijg je healing & heb je een onwijs mooi online programma voor je neus liggen! Met grappige & waardevolle video's. Met diverse content, diverse onderwerpen. O.a. over zelfliefde.

Verder leer je hoe je je eigen leven kan leven. Je leert wat & hoe je als ware je mooiste leven kunt creëren. Wát daarvoor nodig is. EN welke acties je daarvóór hebt te doen. 

Je leest er hier alles over:  ‘’Feel Good – Actie!’’

& hier méér over het Online Programma: Creëer jouw Ideale Relatie welke overigens óók los aan te schaffen is in de webshop...


Heb je nog vragen?
Stel ze! Mail vrijblijvend naar: info@watalsallesmogelijkis.nl
& weet, dit aanbod verloopt... Dit aanbod komt op déze manier ook niet meer terug. Ik kies er óók voor om het programma van Martin & mij van de site af te halen. Wat betekent dat het ná vanavond 24.00 (vrijdag 31-05-2019) NIET meer aan te schaffen is... 

Voel dus maar even bij jezelf of jij hier gebruik van wilt maken, nu het nog kan! 

Zie ik je in mijn praktijk?
Ik kijk er naar uit!
Nogmaals hierbij de link: 

‘’Feel Good – Actie!’’

(Na aanschaf & betaling krijg je het online programma handmatig toegestuurd. En hebben jij & ik samen contact over het maken van een afspraak @ mijn praktijk in Nijkerk. Voor jóuw persoonlijke Healing Bars Sessie óf volledige EHBO Voetmassage inclusief mooie, waardevolle, zuivere boodschappen & ingevingen. Inclusief coaching. Inclusief nazorg... Inclusief... Check Healing Jaartraject, BARS om te lezen wat nou zo'n Healing Bars Sessie wel niet is...😉

Liefs,
Renate 💗

PS: 
Op onderstaande foto waren we samen "op stap". Naar een evenement voor de zaak. Terwijl het dus al uit was...
Het was géén date... Het was niet dat we alleen strikt zakelijk deden. Nee, We waren GEWOON gezellig samen op stap. 
Zonder label.
We waren aant netwerken voor Renate's Spirit. Info op doen omtrent marketing. Én van tevoren gingen we ff een frietje eten 😋
Niet meer, niet minder.

Dus dat. 
We kunnen ons leven, onze business, onze relaties zélf creëren. ✨✨✨ Wij hebben ZELF invloed op onze eigen realiteit.

De vraag = alleen of je dat WIL beseffen...
De vraag = of je daarvóór open staat.
& de vraag = of je helder & duidelijk hebt WAT je wilt.

Immers,
Als je dat niet hebt, dan doe je maar wat. Dan gebeurd er maar wat...
Dan geeft t Universum je maar wat...

De vraag =
Wil je dat?

Onthoud: #Alles=Mogelijk!

Waar wacht JIJ nog op?

 

👉 #KIESvoorJezelf #jij op #nr1 #pit #MaakVanJeShitJeMest#1op1 #HSP #Thinkerbell 

#magic #healing #intuitie #ToThePoint #Bars®️#Spiritueel #Life #Coach #Voetmasseuse #Inspirator 

#ondernemer #business#JezelfZIJN #AndersZijn #relatie #single #wva #AccessTools #zelfliefde

#tweelingzielen #online #programma #liefde 

 

✨Renate Simon is werkzaam als Inspirator via Renate's Spirit.✨

 

Wat inhoud dat ze Spiritueel Life Coach, Schrijfster, Spreekster, Voetmasseuse & Access Bars Practitioner® via Renate's Spirit is. Ze schrijft over vele diverse onderwerpen. Over haar dagelijks leven. Over haar ervaringen als ondernemer. Over spiritualiteit en nog zoveel méér.

 

Ze laat haar klanten en haar volgers zien dat alles mogelijk is. Dat je je dromen waar kan maken, mits je daarvoor kiest én daarvoor gaat. Een commitment toont. #Alles=Mogelijk! 

Ze laat je anders denken & anders doen. Waarin je volledig vóór jezelf gaat kiezen. Immers: JIJ staat op nr. één. Jouw leven, jouw keuze.

 

Dit doet ze middels diverse coaching vormen, waaronder middels healing. Ze coacht haar klanten op vele gebieden vanuit haar eigen ervaringen als ervaringsdeskundige en al haar opleidingen, trainingen & eigen coaches. Ze wordt gezien als een inspirator voor velen.  

 

Renate is enthousiast. Direct. Puur. Altijd eerlijk. To The Point! Een échte levensgenieter. Naast haar werk, heeft ze natuurlijk ook nog diverse hobby's! Een bezig bijtje dus! Ze woont in Nijkerk met haar 2 nijnen: Truus & Teddy, welke midden in de woonkamer staan. Een gezellige boel dus!

 

Wil je méér van haar weten? Of óók door haar gecoacht worden? 

Neem vrijblijvend contact met haar op! Klik hier: Contact.  

Voel je vrij! Evenals, voel je vrij om deze blog met anderen te delen in jouw netwerk als je denkt dat het voor hun van waarde is. Hoe méér mensen geïnspireerd worden, hoe beter! Gebruik onderstaande knoppen. Dank alvast!

Dit = de desbetreffende foto van ons samen... Samen, gezellig op pad! Sooo WHAT?!

PS: deel gerust deze blog binnen jóu netwerk!

Als een ieder elkaar een beetje helpt, wordt de wereld vanzelf een stuk mooier!

Dank alvast! :D 


Reactie plaatsen

Reacties

Jessie Pittoors
5 jaar geleden

Ongelooflijk dat je zoveel oordelen krijgt hierover. We leven in 2019 hé mensen. Zelfs 11 jaar geleden al kon ik vriendschappelijk een relatie verbreken, we hebben nu nog altijd contact zo nu en dan, niks negatieve gevoelens, niks verwijten, niks ... alleen maar vriendschap en respect. Mijn andere twee relaties, mijn eerste en mijn vorige zijn wel anders afgelopen, maar alleen omdat er geen respect naar mij toe was (o.a. omdat ik toen mezelf ook niet had leren respecteren, danku spiegel!).

Respect voor elkaar is de sleutel! Leef en laten leven ook. Jezelf (durven) aankijken ipv altijd de vinger te wijzen naar de ander(en) helpt je veel verder te komen. De ervaringen die je hebt opgedaan helpen trouwens ook voor jezelf duidelijker te maken wat je wil, meer van wil, niet wil of minder van wil. Dat kan je inzetten voor een volgende relatie te 'manifesteren'. Jezelf kennen is uiteraard ook handig voordat je in een serieuze relatie springt, en je leert jezelf kennen dankzij de spiegeling van een ander, of dat nu passanten, vrienden of kortstondige relaties zijn,...

Laat Renate en Martin hun eigen leven maar leiden, als zij gelukkig zijn zo, wat is dan het probleem? Jaloers? De afgelopen jaren heb ik geleerd wat jaloezie kan teweegbrengen, het maakt niet alleen het leven van de ander zuur, maar het vreet je vanbinnen op, dus weg ermee. Wees eens blij voor de ander. Als je het een ander kan gunnen, dan kan datgene wat je ook wilt beter en sneller naar je toekomen.

Doe zo verder Renate en Martin! Jullie zijn goed bezig en jullie kunnen het, ik geloof in jullie ;) Laat de anderen maar oordelen, stuur het allemaal retour afzender zoals je al schrijft in je blog. Het allerbeste!

Veel liefs, Jessie

Renate Simon
5 jaar geleden

Ha Jessie,
Dank je wel voor je mooie, lieve & uitgebreide reactie!

Fijn dat jij ook vriendschappelijk een relatie kon verbreken & nog steeds contact kan hebben.
Omtrent dat jaloersigheid... Ja, ik denk dat dat het is. Helaas voor deze mensen. Ik gun ze wat anders!

Wie weet dat ze op een gegeven moment tóch anders gaan kiezen, zoals ik men laat zien dat dit wél mogelijk is...
Nogmaals dank voor de lieve reactie!

Veel liefs,
Renate